⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Hatay'a düşersek, hayata küseriz.

Demirbay 8 numara olmalı Sara 10 numara oynatılmalı.

Kaan yerine Dubois oynasın daha iyi en azından 2-3 kez ileriye çıkar.
sevgili umut, ilk satir sara no10 kesinlikle uygulanmali.

demirbay'a genel de mesafeliyim.
<- prime ve peak donemi ise bakisim farkli idi.

son final macindaki gorunumu ile sahsen tek devre bile sans vermem. bu da goreceli elbette.

*dubois den ziyade bizim ali'yi gormeyi yeglerim rasyonel baglamda. bir yerden baslamak gerekiyorsa resmi olarak, bu ic saha ilk mac olmali. milan vakti zamaninda calabriya'ya yaptigi gibi.
bu da goreceli elbette.

baris oynarsa da sasirmam o *bolgede.

maca dair *hissiyatima gelirsek ;

*sara nin gol atacagini dusunuyorum . yatirim tavsiye degildir, ancak hissiyatim net.
atarsa da bu mesaji yuzde tebessum ile hatirlariz.

saygi ve selamlar.

Muslera
Jelert-Davinson-Abdürrahim-Köhn
Sara-Toreira
Ziyech-Yusuf D.-Barış Alper
Bats

11'i çıkmalı.

Muslera
Kaan, Davinson, Abdül, Köhn
Sara, Torreira
Yusuf, Mertens, Baris
Batshuayi

Kim sahada mücadele vermek istiyorsa o oynasın. Aklı başka yerde olanlar ya yedek kulübesinde ya da tribünde olsun.

Ayrıca skor olarak maç garantiye alındığında tüm stadyum istifa sesleri ile inlemeli. Galatasaray göz göre göre sabote ediliyor. Taraftarımız büyükse eğer bunun önüne geçmeyi bilmeli.

IMG_4408.jpeg
Mücadeleci 11 İcardi hariç diğer oyuncuların hepsi sahada mücadele ediyor zaten kanatlardan orta içeriye kesme derin pas falan yok en iyisi bu 11 ☺😂

dk 20 kirmizi kart gorur 0-2 yenik duruma duseriz mac 1-3 biter

Oynar oynar hocada kaanı ortada oynatsın çocuk hep ortasahayım diyip duruyo da

Sanchez kesinlikle oynamalı. CL playoff una hazır olması gerekiyor. Ayrıca Ziyech-Zaha-İcardi-Mertens dörtlüsünden ikisi kenarda olmalı. Dördü birden takımı bitiriyor.

Hocam günlük usluplarini kendisine kullananlara gerekli kapagi bu macta yapacaktır

Hatay maçına Okan hocanın büyük bir mesaj vererek başlaması icap ediyor. TD’lik bunu gerektirir.

Bana göre çıkması gereken ilk 11

4-3-3

Muslera

Jelert

Davinson

Metehan

Barış Alper

Torreira

Kerem D. veya Berkan

Gabriel Sara

Yusuf Demir

Wilfred Zaha

Batsman

Abdülkerim’in kendisini Pique sanma huyunun ve kötü formunun bir cezası olmalı. 1-2 maç yedek oturmalı ve Metehan’ı oynatarak gençlere de olumlu bir mesaj verilmelidir.

Köhn’e hem kötü performansının sonucu yedek düşeceği gösterilmeli hem de Barış Alper sol açık değil sol bek oynatarak ona da bir mesaj verilmeli. Beşiktaş maçındaki hal hareketli aşırı derecede “ben oldum” hissi uyandırdı. Mbappe değilsin kardeş sen, it gibi koşacaksın. Yok öyle geriye eli belinde yürümek.

Ziyech bu takımın en yetenekli hücum oyuncusu. Fakat gereksiz çalım işlerine girdiği sürece, fiziken bu kadar geri düştüğü sürece olmaz. Kampta çok çalışan Yusuf Demir forma şansı hak ediyor. İkinci yarı Ziyech oyuna girer.

Yukarıda yazdıklarımın benzeri Zaha-Kerem için de geçerli. Zaha forma adaleti açısından ilk 11 başlamalı. Kerem A. bu kötü beden diliyle daha fazla devam etmemeli. İkinci yarı gerekirse Zaha çıkar Köhn girer, Barış Alper öne geçer.

Kaan müthiş formsuz. Maçın son 10 dakikasında oyuna Kerem D. Yerine girmeli. Kendisi için bu yeterli olur.

İcardi bu takımın süperstarıdır. İkondur. 10-20 yıl sonra da böyle hatırlanacaktır ve şimdiden efsanemizdir. Bir nesli gerçekten Galatasaray’lı yapmaktadır. Ve ölüsü bile bu ligin gol kralıdır. Ama burası da Galatasaray’dır. En kötü gününde bile yanında oluruz ama bu böyle saha içinde 90 dakika olmak zorunda değil. İcardi bu maça yedek başlayıp ikinci yarı oyuna dahil olmalıdır. Bu Bats için de iyi bir şey olur, yeri geldiğinde ilk 11 olabileceğini görür. Kendini hazır tutar, salmaz.

Ben Almanların mantelitesini çok beğeniyorum 5 sene şampiyonluk kazansalar 6.sı için mücadele ediyorlar skor 5-0 olsa durmadan 6-7-8 i arıyorlar. Bizde 2 şampiyonluk gördük hemen bir gevşeme rehavet çöküyor. Durmak yok hedef 25 sonra 26 sonra 27……..

Geri
Üst Alt