⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Bats zaha bay sara.. bunlar elzem. Güzel anlasiyorlardi zaha ve bats. Arkadanda destek sara olursa pozisyon zenginliği arsa cikar. Arkaya atılan toplara kosmayan bı icardingormek istemiyorum ilk yarida

İlk maçın içerde hatay olması iyi. Yoksa kesin puan kaybederdik fix ilk hafta sendromu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen ilk 11

Muslera
Barış
Sanchez
Abdülkerim
Köhn
Torreira
Sara
Ziyech
Mertens
Kerem
İcardi

Günaydın büyük Galatasaray taraftarı bu gün günlerden Galatasaray ❤️

Okan hocanın 4-2-3-1’den basit bir tabirle 4-1-2-3 veya 4-1-4-1’e döneceğini düşünüyorum Sara’yla birlikte.

Okan hocanın özünde istediği topa sahip olma olayı için bu dizilişler çok elzem. Yani klasik 2 ön libero ve 1 tane 10 numara yerine 1 ön libero 2 tane de 8,5 numara ile oynatacağını düşünüyorum. Biri Sara zaten, diğeri de Mertens ve Kerem Demirbay gibi duruyor şimdilik.

4-2-3-1’de Okan hocanın istediği organizasyonlarda bekler hücuma çıktığında orta 2’li beklerin yerini marke etmek zorunda kaldığında orta saha boşa çıkıyordu işte, sonra yol gezen hanı gibi...

4-1-2-3 veya 4-1-4-1’de ise zaten ön liberonun olayı geride kalması ve sadece 1 tane bek oyuncunun hücuma destek olması bile yeterli.

Bu sebeple bundan böyle hem orta sahamız Torreira’nın geride kalması hem de 2 bekin de hücuma katılmaması sebebiyle defansif zafiyetlerimiz oldukça düşecektir. Ve yediğimiz geçiş hücumu sayısı oldukça azalacaktır.

Torreria-Sara
—Mertens—
Ziyech—Barış
——İcardi——

Değil de;

————Torreira———
Ziyech-Mertens-Sara-Barış
————İcardi————

Şeklinde bir diziliş göreceğiz.

Ne farkı var derseniz;

4-1-4-1’de bek oyuncuları hücuma desteği geriden verir, özel bir durum olmadıkça bindirme yapmazlar. Köhn ve Jelert veya bekler her kimse artık sadece orta sahaya kadar gelir. Elzem olmadıkça nadiren bindirme yaparlar. Bu da geriye dönüşlerde avantaj sağlar.

Defansif orta saha’nın sadece 1 oyuncu durması dezavantaj gibi dursa da geri 4’lü genelde yerleşik vaziyette olduğu için rakibi karşılamakta iyi bir defansif orta saha oyuncusu sorun yaşamaz. Üstelik önündeki 4’lüden 2 tanesinin geriye desteğe gelmesi beklenir ki bu Sara ve Barış olur muhtemelen.

Son düzenleme:
Stat bomboş olucak. Tonla bilet var hala + maçın Cuma saat 9da olması + bjk mağlubiyeti. 30 bini bulursak iyi

Yeneceğiz. Bol gollü galibiyet bekliyorum inşallah

Geri
Üst Alt