⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Sahaya müdahale için devra arasına veya oyuncu değiştirmeye gerek yok be hocam. Sahada hatalı olanları uyarabilirsin veya oyuncu dizilişlerini filan değiştirebilirsin

BİZİM EN AZ 5_6 TRANSFER YAPMAMIZ LAZIMDI OYUNCULAR KÖTÜ DİYE DEĞİL DOYMUŞLUK OLDU VE TAZELENME GEREKLİ DİŸE BU MAÇTA DAHA İYİ ANLADIM.

Okan hocalık yapsın artık diyorum

Kerem Demiebayı ve Mertens'i çıkarsın

Berkan ve Sara'yı alsın oyuna

Ama yapmayacak işte

Hala transferle takimin duzelecegini dusunuyorsunuz, tamam transfer yine lazim ama bu bek olur bir de orta saha olur. Takim futbol adina gelisim gosteremiyor, bu transferle direk baglantili birsey degil.

2 senedir oynadigimiz oyunu ezbere yine oynamaya calisiyoruz, her takim bu futbolu ezberledi artik yeni seyler uretmek lazim. Sen City gibi dominant futbol oynamiyorsun o yuzden hep ayni plana sagdik kalmamali Okan Buruk. Ne oyunu rakip sahaya atabiliyorsun ne de uretkenlik adina bir plan var. Hep ayni seyleri deniyoruz.

Bu torreira insan değil mi yaa her hafta yanındaki herifin götünü topluyor. Demirbay görmek istemiyorum abi orta sahada. Gerekirse berkan oynasın ben bu demirbay denen herifi istemiyorum artık.

Bizim ekip kosamiyor malesef.
Demirbay, Mertens, Kohn, Ziyech...
Malesef fizik olarak ya kendilerini vermiyorlar, ya da veremiyorlar.

Bu futbol'un tek nedeni haraketsizlik.

Barış Formsuz başladı kanat oyuncularından gol ve asist katkısını bolca almamız lazım

futbol zaten barbar sporu
basket desen kolejden hallice
voleybol allah unutmuş loserleri

Geri
Üst Alt