⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

oyuna keremle batsuayiyi alıp 4-4-2 ye dönüp ortayı boşaltıp yenilirsek sorumlusu yıne okandır

Kimler nereden hareketle Torreira'nın dönemediğine, su kaynattığına falan kanaat getirmişti bilmiyorum ama cevaplarını almışlardır bence.

Öte yandan şimdi tüm orta saha yükü sırtında, sayısız top kazanmış, takımı nerdeyse tek kale oynatmış adam, eğer skoru 2. yarı başında bulamazsak henüz sezon başı ve sıcak olmasının da etkisiyle 2. yarıda bir noktada düşecek, hatta belki Okan Hoca yine yanını yöresini hepten boşaltacak ve o zaman yorulacak, ikili mücadele kaybetmeye, dönememeye başlayacak, hatta belki bariz 1-2 hata yapacak, belki kart görecek, penaltı falan yaptıracak, sonra yine sallayacaklar ona "eskisi gibi değil" diye...

Barış'ın bir tarafları aşırı kalkmış bu arada. Bir yere inmesi lazım. Form tutana kadar da sağ kanatta oynasın bence, ince işlere girmesin, çizgiye yardırmaya çalışsın yeter.

Baya da en az 2-3 tane yedik
Geçiş demek için illa adamların kalenin ağzına kadar gelmesi gerekmiyor
3’e 2 gelirlerken geri yetişmeye çalışan 5 oyuncumuzu gördüm sahada yahu
Adamlar değerlendiremedi o ayrı
Moldede de böyle oldu söyledik, vayy tur atladık denildi, tamam atladık da taa o zaman söyledik ana zaafımızı
Hatta sordular Molde hocası bile söylediydi
Tamam dogrudur 3 tane gecis yedik
Biz baska maci izlemisiz

Sırf potada tutulsun diye 10 tane haksız yere penaltı verirlerse kim olsa o puanları toplar.Açık ara şampiyon olmamızın önüne geçildi.
Kopenhagla prag maçları noldu
Ligde tüm maçlarda ki kabız futbol
Fbye kendi evinde 10 kişi yenilmen
Bjkden 5 yemen

Sen bunlardan memnunsun anlaşılan
Ben değilim

Barış sağa, ziyech yerine kerem, mertens yerine sara, icardi yerine batsuayi girerse fiziksel olarak maçı çözeriz, 4 3 3 gibi oynarız umarım

Doymuş kadro diyoruz da bu doymuşluk bir tek bizdemi oluyor anasını satim
Millet aynı kadroyla 3 kez cl alıyor doymuyor da 😡

Hatay baya kötü bir takım olmasına rağmen ve sahada hiçbir şey yapmamasına rağmen o kadar rahat ve tehditten uzak oynuyor ki, zorlanmadan 0-0'a bağladılar maçı. Şansa 1 gol bulsalar 3 puanı alır giderler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt