⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

muslera

kaan sanchez apo

torriera sara

barış---------yunus-------sallai

icardi

osimhen

normalde sanchez-nelsson-apo diyecektim de nelsson'un son bjk maçı can sıkıcı olduğundan bu maçlık da yukarıdaki gibi çıkalım derim.

3-4-2-1'den devam etmeliyiz. Evet dün ciddi anlamda 3-4-2-1 oynadık. Hiç öyle çift santrafor gibi değildi takım.

Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim
Sallai - Torreira - Sara - Barış
Yunus - İcardi
Osimhen

muslera

kaan sanchez apo

torriera sara

barış---------yunus-------sallai

icardi

osimhen

normalde sanchez-nelsson-apo diyecektim de nelsson'un son bjk maçı can sıkıcı olduğundan bu maçlık da yukarıdaki gibi çıkalım derim.

Renkdaş neredeyse aynı mantıkta yazmışız kadroyu.

Ben İmmobile vs varken savunmada safkan bir stoper olması gerektiğine inanıyorum. Nelsson sigorta olarak varken Apo ve Sanchez de daha rahat eder üstelik diye düşünüyorum. Kaan'ın olması ekstra yük bindiriyor

kaan bence en kritik oyunculardan biri sağ stoperi ondan daha iyi kimsenin oynayabileceğini sanmam

kesilmesi teklif dahi edilemez

Bu maç 4-2-3-1 düzeniyle oynamalıyız diye düşünüyorum

Jakobsu bence stoperde oynatmaz ya, kanat bekte onunla çok iyi bir denge sağlarız işte barış da sağda daha özgür olur.

ben denerdim açıkçası

kaan davinson jacobs
sallai torreira sara barış
yunu
icardi osimhen

takım mesafesi iyice kapanır

ama biraz yüksek top sorunu yaşayabiliriz tabi

Jakobsu bence stoperde oynatmaz ya, kanat bekte onunla çok iyi bir denge sağlarız işte barış da sağda daha özgür olur.

Açıkçası Barış'ın iyiliği için bir süre yedek kalmasını, Sallai'nin oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Dediğin gibi sol kanat bek Jakops, sağ kanat bek Sallai

Mertens yerine Yunus

Beşiktaş maçına da zaten Jakops olmadığı için solda barış, sağda sallai, forvet arkası yunus oynamalı, 3 tane topla giden hızlı ve delici adam Beşiktaş'ın ağır siklet savunmasını kevgire çevirir.

ben denerdim açıkçası

kaan davinson jacobs
sallai torreira sara barış
yunu
icardi osimhen

takım mesafesi iyice kapanır

ama biraz yüksek top sorunu yaşayabiliriz tabi
1 tık fazla ofansif bence ya, yine ligde tırt maçlarda her türlü iş görür orası ayrı da

1 tık fazla ofansif bence ya, yine ligde tırt maçlarda her türlü iş görür orası ayrı da

Renkdaş Jakops bence kademe bilgisi ve sürati sayesinde Apo'dan daha iyi sol kenar stoper olarak oynayabilir üstelik dün Apo'nun hücuma çıkıp yapmaya çalışıp yapamadığı şeyleri en azından daha temiz yapabilir diye düşünüyorum.

Mesela kendi evimizdeki maçlarda Jakops sol stoper, daha zorlu maçlarda ise sol stoper Apo, sol kanat bek Jakops gibi düşünmek daha temiz geliyor

Bu maçtan sonra 7 kasıma kadar maçımız yok bütün eforu vermeliyiz

Renkdaş Jakops bence kademe bilgisi ve sürati sayesinde Apo'dan daha iyi sol kenar stoper olarak oynayabilir üstelik dün Apo'nun hücuma çıkıp yapmaya çalışıp yapamadığı şeyleri en azından daha temiz yapabilir diye düşünüyorum.

Mesela kendi evimizdeki maçlarda Jakops sol stoper, daha zorlu maçlarda ise sol stoper Apo, sol kanat bek Jakops gibi düşünmek daha temiz geliyor
Asla mantiksiz degil dedigim gibi nispeten basit maclar icin de uygun

Jakobs gibi sakatliga meyilli bir oyuncuyu da korumus oluruz ara sira stoperde oynatarak, fazla dribbling ve kosu yapmasina gerek kalmaz

Önümüzdeki 1 ayda üç maçımız var sadece. Bjk, Tottenham ve Samsun'la oynayacağız içeride. Takımı özleyeceğiz

Skor yazıyorum size

Galatasaray 3 - Beşiktaş 2
Galatasaray 2 - Tottenham 1
Galatasaray 4 - Samsunspor 1
bjk'i iyi oyunla yenersek - süper kupa işini tamir ederiz.
tottenham'ı yenersek - rfs beraberliğini tamir ederiz.
samsun'u yenersek - 3-3'lük kasımpaşa beraberliğini tamir ederiz.

3 maç da içeride. bu 3 maçtan sonra koskoca bir 15 gün ara olacak.

bjk - tottenham arası 10 gün boşluk.

her şey lehimize yani. sahada ciğeri bırakana kadar oynamalı topçularımız bu 3 maçı. bu 3 maçtan alınacak 3 galibiyet hem ligde hem avrupa'da büyük avantaj sağlatacaktır.

Geri
Üst Alt