⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Bu maçta tek forvet çik o da osimhen olsun. 2 forvet fantezisi yapma
Ic saha maci + derbi, tek santrafor cikacaksak maca Icardi ile baslamak daha dogru. Osimhen'i ikinci yari eger skor lehimize olursa Icardi yerine alirsin oyuna. Cift forvet gerektirirse ikinci yari yine Osimhen'i alirsin eger gol lazimsa.

Elfsborg maçında gayet iyi sınav verdik çift forvetli sistemde neden herkes karamsar bakıyor anlamıyorum. Yediğimiz ilk gol yenebilecek bir gol diğer ikisi bariz bireysel hata. Maçın hakkı 6-1 falandı kötü değildik kesinlikle.

Ic saha maci + derbi, tek santrafor cikacaksak maca Icardi ile baslamak daha dogru. Osimhen'i ikinci yari eger skor lehimize olursa Icardi yerine alirsin oyuna. Cift forvet gerektirirse ikinci yari yine Osimhen'i alirsin eger gol lazimsa.

bülent uslu gs hocası olsa tek forvette icardi'yi osimhen'etercih etmez şu maçta çok belli etmemek için

Mehmet Özcan: "Okan Buruk, Beşiktaş karşısında Victor Osimhen ve Mauro Icardi’yi oynatıp Dries Mertens’i yedekte bekletecek."

sara yı 10 a cekip berkan yahut dayı yı mi koycek acaba 8 e

veyahut yunuz u 10 a cekip kenarlari baris-sallai mi yapcak

NevzAT sallıyor bence. Ya da şaka falandır. Böyle bir şey yapacağına asla ihtimal vermiyorum. Yani Okan bile bu kadar amatörlük yapamaz... Hele hele İcardi, Osimhen, Mertens üçlüsü ile çıkılmaz o maça. Rambo Okan'a sorsan o bile söyler bunu.

Elfsborg'un dandik topçuları olmayacak bu sefer karşında. Zaten kapanıp kontra arayacaklar arkayı boş bırakırsan Rafa Silva, Gedson falan delip geçer. Mertens yedek olmalı.
Yok okanı tanımadınız mı hala tek forvete dönerse korktu diyecekler tutar ya da tutmaz ıcardi-osimhen ile devam edecek

icardi-osimhende problem yok da mertens oynamamalı bence

solda berkan ortada yunusla başlardım ben olsam

ah jakobsum ahhhhhh

Elfsborg 11'i cikar herhalde. Ama keske Mertens yerine Yunus, Yunus yerine Sallai olsa.

8jknin arka 4lusu fenerden bile kötü ve kalecisizler yani lyon kadar cenabet olurmuyuz esas sorulması kısım o

Lyon maçını izledim sekiztaş inanılmaz şanslıydı. Lyon bir gol atsa ki kaç tane kaçırdı 5-6 atabilirdi. Beşiktaş sürekli geçiş kovaladı ve başarılıda oldu buna dikkat etmeliyiz çok.

Muslera
Kaan Davinson Abdulkerim
Barış Torreira Sara Sallai
Yunus
Osimhen Icardi

Geri
Üst Alt