⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Bu 11le çıkacaksak Raşitsa yetişmezse iyi olur. Sürekli ortaya giren Muçi veya Rafa oynasın sağda. Svensson kadayıf. Yunus Barış'ın dinamikliğine yanıt veremez. Raşitsa ile biraz dengelerler anca

Aslında bu kadroda barış yerine sakat olmasaydı da jacobs olsaydı keşke. Ben olsam barış yerine bu maçlık berkan'ı tercih ederdim çünkü barış'ta savunma içgüdüsü, refleksi yok malesef

Ana kalecileri yok rashica yok bunları yenmemeyi kabul edemem.Svensonun karşısına ver yunusu orası maden.

4-4-2 oynamazsak yine Mertens olacak oradada 4-4-2 gibi diziliyoruz. Osi ile İcardi biraz daha fazla efor sarfedecek hepsi bu, çok büyütülüyor bu konu hoş Beşiktaş'ta Rafa-İmmobile ile esasında 4-4-2 oynuyor.

Bunu şundan dolayı söylüyorum Okan hoca asla merkezi 3'lemiyor o zaman Mertens yerine çift santrafor özellikli oyuncu oynamış büyük defo değil, geçen günde aynı şeyi yazmıştım, tek olay Barış Alper'in önce savunma demesi, eğer alıp başını giderse o zaman işler sarpa sarar.

Rashica yok, ellerinde kanat yok. Paulista yok ve 2 solak stoper ile oynayıp taşları yerinden oynatacaklar. Kaleleri güven vermiyor. İbre bize dönük.

O kadar delikanlıysan çaRşı
Maçkaya gel maçkaya
Gel de ananı s…. çaRşı
Maçkaya gel maçkaya

Balper sağ bekte zayıf ama sol bekte oynadığı her maç şov yaptı fb deplasmanında cengizi ilk yarıda bitirmişti. Gerçi cengiz ölçü olamaz ama başka iyi referanslar da var o mevkideyken. Bence sorun olmaz zaten arkayı Davinson-Abdülkerim-Kaan ile üçleyeceğiz belli ki. Sallai-Barış kanatları kapatır Yunus da serbest oynar. İyi kadro böyleyse.

Balper sağ bekte zayıf ama sol bekte oynadığı her maç şov yaptı fb deplasmanında cengizi ilk yarıda bitirmişti. Gerçi cengiz ölçü olamaz ama başka iyi referanslar da var o mevkideyken. Bence sorun olmaz zaten arkayı Davinson-Abdülkerim-Kaan ile üçleyeceğiz belli ki. Sallai-Barış kanatları kapatır Yunus da serbest oynar. İyi kadro böyleyse.
Beni korkutan diğer mevzu yanında a.kerim'in olması. Jacobs gelince a.kerim defoları kapanmıştı

muslera
kaan davinson apo
sallai sara torreira yunus barış
icardi osimhen

gönlümden geçen 11 bu. gönül ister sallai'yi de forvet arkasına sallayıp merkezde presi fulleyelim ama sağ çizgiyi ileri geri taşımasına daha çok ihtiyacımız var.

eksikleri ile birlikte bjk'in kulübe hamle gücü bayağı azaldı.

gedson-ndour ile başlayacaklarını varsayarsak, musrati ve j.mario dışında, ligde tüm maçlarda toplam 50 dk bile süre bulmuş oyuncuları yok kulübede. çoğu toplam 3-5 dk falan şans bulan oyuncular.

bir de muçi-semih ikilisinden hangisi ile onbir başlarsa, diğerini hamle olarak kullanacaktır.

kısacası ne yapacaklarsa lyon'dan yorgun dönmüş ilk onbirleri ile yapacaklar.

Gönul ezmek istiyor ama ya tek farkli kazaniriz yada berabere biter gibi bu mac

Mertens ile başlamayacaksak planın tutmadığı senaryoda çok rahat 4-4-2’ye döneriz. Güzel kurgu bence de.

3-4-1-2

Muslera

Sanchez-Kaan-ApoKerim

Barış - Torreira - Sara - Yunus

Sallai

Icardi-Osimhen
4-4-2

Muslera

Kaan-Sanchez-ApoKerim-Barış

Sallai-Torreira-Sara-Yunus

Icardi-Osimhen​

Muslera