⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Barış ve Kaan berbat ötesi derhal çıkmalılar

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Çift forvet oynuyorsan avantajın olacak bir yerde avatajda yok üstüne oyunda kuramadık.Yunus 10/10 oynuyor cocuk ama onla oynayan olmayınca asist veya golü atmayınca beğenmezler.

Ilk yaridayki oyunu pek begenmedim, evet mac heycanli geciyor ama bir türlü istenilen oyunu yapamiyoruz, forvetimize top tasiyamiyoruz birde büyük eksik olarak gördugüm olay besiktas iki üc pas ile orta sahayi geciyorlar

Çok sıkıntılı bir maç. Gerçekten iyi iki bekimiz olmadığı için bu tür maçlarda hep sıkıntı yaşayacağız.

Torreiranın pas geçse gol olurdu heralde

5 kişi rakip kaplede basıyor Okan çıkıp durun oğlum napiyorsunuz demiyor .. Barışın her müdahale deli dana gibi topa dokunamasa hep pozisyon yiyoruz..
Yine klasik GS işte pamuk ipligine bağlı bir oyun sanırsın 4-0 gerideyiz

İcardi'nin bugun üstünde bir tek beşiktaş forması eksik ilk yarı aslında biz 10 kişi oynadık 11 kişi değil. Hiç bir katkı sağlamadı ne pas verdi ne koşu attı sadece gezip durdu öyle

Barış immobile'ye yetişmiş istese topu rahat alır ama gidip faul yapıyor. Bu adamı defansa yakın tutmak bile intihar

Barış sarı da aldı ilk onun çıkması lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardiyi kenara almaya çalışan kafalar var. Girdiğimiz 3 poşzsyon + aşağılık herifin veremediği penaltı bu adam sayesinde.
Abi iyi koşan piyasa değeri 100 milyon olan bir forvet gördünüz ha.

Net penaltimizi yedi onun bunun cocugu.. yönetim istifa ulan

2-3 kişi bozuyor takımı. Özellikle Barış ve Kaan. Abdülkerim oynuyor mu onu da anlamadım. İsmini duymadım pek. Sanchez sanki tek başına oynuyor.

Kaan ve Barış ikisi de sarılı. Barış ileri geriye nefesi yetmiyor.

İki takım da yorgun.

İkinci yarıdaki hamleler çok önemli.

Geri
Üst Alt