⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

baskan olacak herif güya derbi öncesi federasyona gidip konusacaktı laz kafayla,hayatı yalan

önde baskıyla uzuna zorladığımızda mert'in iyi ayaklı olması bir dezavantaj olacaktı. immobile ve rafa'ya zaten dikemezler, kenarda da indirecek bir adamları aklıma gelmiyor.

kalecinin ağzına kadar basacağımız denklemde sallai'nin oynaması şart. osimhen şart. bize en ters gelecek olayları ayağa çıkabildiklerinde rafa ve gedson'un iyi kontrol, ters dönüş üstü merkezden driplingleriyle alan kat ederek dengemizi bozma potansiyelleri.

Ben de buna yakınım, mesela paşa maçında ligde yaptığımız maçların en etkisiz ilk yarısını oynadık 3 gol atmamiza rağmen, icardiyi gezdirmek saçma sapan bir iş, adamın olayı bitirici olmak.

Belki 3-4-1-2 kurtarır, belki tamamen ortasahadan oluşan 442
Baris star kanat forvet triplerinden kurtulup caliskan kanat rolune evrilebilirse 442 de kurtarabilir

Yunus üzerinden film çeviriyorlar çok fena iş işten geçmeden boydan girmeliyiz beşiktaşın adı geçmiyor paylaşımda velev geçsin Beşiktaşa koy diyor bestede ve var yani 5 maç ceza alacakmış oldu anasını satayım.

Baris star kanat forvet triplerinden kurtulup caliskan kanat rolune evrilebilirse 442 de kurtarabilir

topa çok dokunuyor, çok zorluyor, bir ara oyunun akışına kendini kaptırmayı becermişti, sezon başından beri yine topla kavga etmeye başladı

Yunus üzerinden film çeviriyorlar çok fena iş işten geçmeden boydan girmeliyiz beşiktaşın adı geçmiyor paylaşımda velev geçsin Beşiktaşa koy diyor bestede ve var yani 5 maç ceza alacakmış oldu anasını satayım.

Bizden feci korkuyorlar. Sorsan bunlar bize 5 atti. Ezikler

Arkadaslarim haric, ortamlarda karsilastigim tiplemeler ust seviyede kinli ve kinci Galatasaray’a.

Bilmukabele deyip acimamak gerek.

Herkes haddini bilecek.

Farkli galibiyet istiyorum, diliyorum ve bekliyorum.

Okan hoca umarim dostluk ruyalarindan uyanmistir Acur orneginde yve kupa macinda yasandigi uzere.

Bunlari, alayini yakaladigin yerde indireceksin birader. Ciddiyeti kaybettigin yerde cakallar toplanir, toplasir basina. Hic gerek yok…. Saldir, kovala, parcala - acima Aslanim.

Sezon basindan beri genelde 3 sallayip birakiyoruz, ancak bu mac o maclardan farkli. Intikam!

GacF6AKW0AASpVc

Bu maçta 1 dakika bile telefonuna bakıp top rakipteyken rakibin üstüne çökmeyen taraftar olursa ayrıca yazıklar olsun.

Stad bunlara dar edilmeli öyle bir atmosfer olmalı ki sadece atmosfer 2 gole etki etmeli.

Bunlara öyle bir KOYACAKSIN ki artik kendilerine gelemiyecekler. Sikeci pislikler.

Geri
Üst Alt