Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.517
- 8.004
- 1.428
Şu olaydan sonra gaza gelmeyen oyuncu gs oyuncusu olmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakobs sakatlığı işi bozdu. Bek rotasyonunu genişletmek için sistemi değiştirsek mi acaba diye düşünüyorum. Barış 4lünün bekinde olmuyor bence ama 3lü oynarsak kaldırabiliriz belki. Sallai ve Yunus da oynayabilir belki.tek forvet osimhen olması taraftarıyım ne diyorsun @Uğur İz
Jakobs sakatlığı işi bozdu. Bek rotasyonunu genişletmek için sistemi değiştirsek mi acaba diye düşünüyorum. Barış 4lünün bekinde olmuyor bence ama 3lü oynarsak kaldırabiliriz belki. Sallai ve Yunus da oynayabilir belki.
Elfsborg'ta 3412'yi denesek görürüz aşağı yukarı ne yapacağımızı. Ona göre karar verirdik
Soruna cevap olarak şu an Osimhenli 4231 çıkmak lazım. Bay haftasından sonra 3412 denenebilir.
Bence de gerek yok ama katıldığı programlarda 3412'yi çok dillendirmeye başladı. Elbet deneyecek bir yerde.Üzelerek söylüyorum ki, 2 forvetli hiçbir oyun tek forvet osimhen oyun gücünü vermez.Nasıl yapacak hoca merak ediyorum, ancak 352 oynar ve geriye icardi değil osimhen gelirse belki biraz olur.
Benim bildiğim passo olmadan giremiyonpassoligim yok maca girebilirmiyim