⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

inşallah karşıdaki iğrenç ekibi ezerek kazanırız ve takım taraftarla bütünleşip tek ağızdan adanmış hayatların umudunu söyler.

Maci oynanmadan rahat kazandik yazin oraya bir 3 puan bakalim bunlar kulliyen salak
Yunus takimin olmazsa olmaz bir parcasi degil yerine oynucak adam Baris Alper

Bu resmen bize motivasyon olur Yunusta biraz dengeli davranmayi ogrenir

Tesekkurler bu sevki kim yaptiysa

Bu arada Yunus olmazsa cokta problem olmaz.

Baris sola
Sallai Saga koyariz

Son 20 dk Ziyek girer

tek forvet osimhen olması taraftarıyım ne diyorsun @Uğur İz
Jakobs sakatlığı işi bozdu. Bek rotasyonunu genişletmek için sistemi değiştirsek mi acaba diye düşünüyorum. Barış 4lünün bekinde olmuyor bence ama 3lü oynarsak kaldırabiliriz belki. Sallai ve Yunus da oynayabilir belki.

Elfsborg'ta 3412'yi denesek görürüz aşağı yukarı ne yapacağımızı. Ona göre karar verirdik

Soruna cevap olarak şu an Osimhenli 4231 çıkmak lazım. Bay haftasından sonra 3412 denenebilir.

Yunus’un olmamasi büyük kayip bizim adimiza cünkü bu macta osimhen ve icardi’nin beraber baslama sansi var

Bunun icin en azindan yunus oynamaliydi topun degerini bilen merkeze giren bir kanat oyuncusu oldugu icin

Jakobs sakatlığı işi bozdu. Bek rotasyonunu genişletmek için sistemi değiştirsek mi acaba diye düşünüyorum. Barış 4lünün bekinde olmuyor bence ama 3lü oynarsak kaldırabiliriz belki. Sallai ve Yunus da oynayabilir belki.

Elfsborg'ta 3412'yi denesek görürüz aşağı yukarı ne yapacağımızı. Ona göre karar verirdik

Soruna cevap olarak şu an Osimhenli 4231 çıkmak lazım. Bay haftasından sonra 3412 denenebilir.

Üzelerek söylüyorum ki, 2 forvetli hiçbir oyun tek forvet osimhen oyun gücünü vermez.Nasıl yapacak hoca merak ediyorum, ancak 352 oynar ve geriye icardi değil osimhen gelirse belki biraz olur.

Yunus yok mu şimdi. Nasıl iş bu ya yönetim kulübün hakkını savunamıyor yeter geçen sene İcardi bu sene Yunus napıyosunuz lan siz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzelerek söylüyorum ki, 2 forvetli hiçbir oyun tek forvet osimhen oyun gücünü vermez.Nasıl yapacak hoca merak ediyorum, ancak 352 oynar ve geriye icardi değil osimhen gelirse belki biraz olur.
Bence de gerek yok ama katıldığı programlarda 3412'yi çok dillendirmeye başladı. Elbet deneyecek bir yerde.

Cezayı kafada kabul etmek en büyük teslimiyettir bu insanlara.

bizim başkan denilen herif heralde istanbulda degil diyordum gercekten öyleymiş

işin kötüsü bizim atanmış yönetim mızıkçı bebeler gibi yunus'u şikayet eden uzaylıyı filan çiçeklerle ağırlayıp yemek yedirecek pazartesi günü. hoca-oyuncular gene iyi gidiyo bunlarla ligde, başkaları olsa yapacağınız işi diyip tamamen salardı.

Geri
Üst Alt