⚽ SL 24/25 H:10 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 28 Ekim

Muslera
Kaan davinson nelsson abdülkerim
Sallai torreira sara yunus
Osimhen icardi

Tjk’nın sağ tarafında bitik mario oynuyor, apo bu maçta sol bekte idare edebilir. Yunus ve barışın kanat beki olduğu bir 3’lü fantezisine bu maçta gerek yok.

Kupanın intikamı hissi fazlasıyla mevcut fakat gereksiz hırsa lüzum yok ligi psikolojik olarak bitirme imkanımız var büyük maç kazanmanın kafa yapısı başka kimse Elfsborg maçında fazladan yediğin gollere takılmaz.

Muslera
Kaan - Sanchez - Apo
Sallai - Torreira - Sara - Barış
Yunus
Osimhen - İcardi

Mertens'i yedeğe atabilir mi? Zor
Anca Mertens hocam ben yoruldum beni sal derse

Sistem devam edecekse Mertens -Sallai değişip Yunus forvet arkası olmalı. Şu an en tehlikeli oyuncumuzu kaleye daha yakın kullanmak zorundayız.
Sanmıyorum ama tek forvet çıkarsa bu isim net bir şekilde Osimhen olmalıdır. Bu konu benim ve birçok taraftar için tartışmaya kapalıdır.

1729928797227.webp

Yy en son lyona 18k oynanma vardı pztye kadar 18kyı bulur bu da
Screenshot_20241026_112410_iddaa.webp

Ilk geldigi sene besiktasa 2 tane attigi mactaki Icardi olsa Osimhenle birlikte acaip Cift forvet oynardik

Ama bu icardi onunla alakasi olmayan kalitesi ile idare eden bir oyuncu 40 yasina gelse ceza sahasina koy yine gol atar

Mesele sanki 2 senede emekliye ayrilmis ulke sartlarina uyum saglamis gezip tozarim gelip 2 gol atarim her sekilde idare ederim mantiginda oynuyor sanirim o icardiyi bir daha goremeyecegiz bu cidden uzucu

Macin anahtari bizim ilk golu atmamiz
Besiktas takimi iki uc tane iyi oyuncusu olan bir anadolu takimi huvviyetinde eski basaksehir gibi

Kapanip topu kapip rafa ve gedsonla gecis oynuyorlar baska hic bir oyun planlari yok

Geriye dustukleri anda tum silahi gidecek bir takim ondan sonra kisir hucum hatti ile dengesiz savunmasini ileri cikardigi anda delik desik olurlar

Ama o ilk golu ilk 30 dakkada atmak lazim

süper kupa maçına

muslera

kaan
nelsson
bardakçı
köhn

torriera
berkan

ziyech
mertens
kerem

icardi

onbiri ile çıkmışız. bu maçta ise kaleci hariç sahada oynayacak 10 oyuncunun 6'sı değişmiş olacak. sanchez, barış, yunus, sara, osimhen, sallai...

bjk'de ise o maçın onbirinden sadece colley-udokhai değişikliği var ve kalecileri sakatlandı. yani kaleci dışında oynatacakları 10 oyuncunun en az 8'i, belki de 9'u aynı oyuncular olacaktır.

göreceğiz bakalım.

Geri
Üst Alt