Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.157
- 13.991
- 2.828
7 gol gibi atarız gibi fantastik bir şey bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle, bizim oyun kurmamızada ket vurmaları zor 4 lü de kupa maçinda hem sanchez in yokluğu, hemde gedson, musrati ve rafanın presinden oyun kuramamıştık musrati gedson rafa bizim orta sahayı da almıştı. Şimdi 3 lüde kaan sanchez aponun oyun kurulumunda baskıyı kırması zor değil, hemde kanat beklerle 4 lenen orta sahayı onlara kaybetmemiz yine üstune birde hem ileride iyi kosucular osi - barış sallai -yunus vs Var hemde iyi dağıtıcılar sara başta olmak üzere.bjknin 3412mize cevap vermesi çok zor
kısa başlasalar baskımızı kırmaları zor
uzun oynasalar immobile o toplara çıkacak bir oyuncu değil
olabilecek en iyi senaryo 1-1Bjk gangbang yapmaz mi
Soykana koyayim0/0 oynadım
5 tane yeriz de kaç tane atarız bilemiyorum
tamam dostum5 tane yeriz de kaç tane atarız bilemiyorum
tamam dostum
en marjinal sensin
Çift forvetin savunmada zayıflık oluşturmayacak halini bulmalı hoca. En basitinden çift forvet arkası mertens kullanma ve kanat beklerini defansif yönü olan topçulardan seçelfsborg maçında icardi sahanın en iyilerindendi, forma adaletinden bahsediyorsak son 2 maç performansına bakarak icardiyi nasıl keseceğiz? bende tek santraforda osimhenciyim ama bu kadar iyi oynamış icardiyi kesemezsin.
elfsborg maçının ilk yarısında herif bildiğin registalık yaptı üstüne gol attı. ayrıca derbilerde felan kulübede oturmayı kolay kolay kabul edecek karakterde biri de değil. oyuncu kaybetmektense maç kaybetmeyi yeğlerim, her halükarda icardi/osimhen sahada olmalı.
Çift forvetin savunmada zayıflık oluşturmayacak halini bulmalı hoca. En basitinden çift forvet arkası mertens kullanma ve kanat beklerini defansif yönü olan topçulardan seç
Jacobs dönünce onu sol kanat beke yazmak savunmayı bir kademe daha güçlendiriren uygunu mertens yedeğe, kanatları barış/sallai yapıp merkeze yunus yazmak. böylece sahanın orta bölgesinde konumlanacak 5 oyuncuda oldukça dayanıklı ve tempolu olacaktır. başka çıkar yolu yok gibi.