SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Eren yavas filan kalmadi bu ligin en hizli adami acik alanda gecemeyecegi adam yok geldi fredi gectide salak uyudu fred onden gelecek sandi arkadan gelince golu atti

Az daha penalti kirmizi yapacakti Eren Elmali ptt ligi seviyesinde bir bektir ama hizi gayet iyidir

Ugurcan denen kova iki adim ileri atsa topu alacak buna iyi kaleci diyen futbol izlemesin
Muslere su topta cikip direk almisti topu
Bir cok kaleci bu golu yiyor. Ben Ugurcan'a yazmam. 24 numarali salaga ve Eren'e yazarim. Bosnak at hirsizina hic girmiyom bile.

Bu mac 1-1 de olsa 2-0 da olsa fener kazanir bu hakem izin vermez kesin talimat almis
Aman fark acilmasin diye
Samsun macindan korkuyorum dograyacaklar bizi

Tam olanak bu saniyede top ayaktan 1 metre uzaklaşmış olmalıydı.
Yapacağı tek şey vardı topu ayağında oyalamadan hemen kaleye doğru pas çıkarmak orada kötürüm olsa o topa yetişir illa dokunurdu.

Bence duyma şansı da yok ozanın burada. Adama bakmamış bile nerede olduğunu bilmiyor. Adım atmadan penaltının daha gerisine çıkarsa adamın ayağına çarpıp gol atacağı pozisyon.
Vurmak akında bile geçmemiştir kazara gol atarsa fenere dönüş yolu tamamen kapanırdı.
Herifi duyuyor cunku diger kamera acisindan daha net anlasiliyor, o arkadasi bagiriyor cok net belli bu da bir saga dogru bakiyor hafif. Yani onun saginda oldugunu bilmese topu oraya cikartma sansi sifir olurdu.

İkinci yarıdan umutluyuz

1730653635896.jpeg

Adamların tesise adını verdikleri efsane başkanları Mehmet Ali Yılmaz Fenerli olduğunu açıklamıştı.

Hacıosman da aynısı.

Ama fark var kabadayı versiyonu. Şike yıllarında bizzat Aziz tarafından seçtirildi bana göre ki FB’li taraftarlar ile kol kola pozları var.

MİT Hacıosmanoğlu ile Sarallar'ın ilişkisi için ekip kuracakmış’​

Türk kamuoyuna seslenmek istiyorum, geçen hafta bana bilgi geldi, Fetöş'ün köpekleri demeyeyim aşağılık elemanlarının hala Türkiye'de klikleri var hala devam ediyor. Bu mesajı bana ulaştırıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir kurumu var, Milli İstihbarat Kurumu, dünya konuşuyor. Tahmin ediyorum ki onun içinde de klikler var, geçen hafta toplantı yapıyorlar, Hacıosmanoğlu ile Sarallar'ın ilişkisi için ekip kuracaklarmış. Sayın İbrahim Kalın'ı tanırım, haberi yoktur diye düşünüyorum, varsa vahim bir durum, inanıyorum ki haberi yok, ilk sefer buradan dillendiriyorum, gereğini yapar o. Biz kadere iman etmiş insanlarız. O toplantıyı yapıp bana sızdırıyorlar ki korkarım diye düşünüyorlar.

yıl olmuş 2025 hala wakaeme ve ozan tufan futbol oynuyor.. ve biz bu takımdan puan çıkarmasını bekliyoruz 🥱

Hakem nizami golü vermeyerek gerginliği körükledi.
Trabzon deplasmanında gerginliğin fb'nin işine geldiğini herkes biliyor
Bütün bu işler hesaplı yapılıyor zaten

Mert Müldür de ne ballı adam yav. Poh gibi topçu ama her maç milli olsun yerel olsun 11. Neyse oynaması dsha iyi ama Milli takımda oynamasını istemiyorum

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt