Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.440
- 5.362
- 1.743
Draguşla Enis Bardhi kadro dışı kalmış yedek kulübeleri de leş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zımbacı bizim hoca gibi 75e kadar beklemezse tabi almak icinAnlik bir his geldi cham penalti aldiracak
keşke bilmeseydik.ts leş gibi kadroyla sahaya çıkmış.
wakaeme-visca kanatları 70 yaşında toplam yaw :d
ki wakaeme fb maçlarını bok gibi oynar. visca da ceko abisine yamuk yapmaz.
Dallamanın teki ben duymadan direk pas verdiğini düşünüyorum benden çıksın kaçıran kaçırsın, kapan kapsın diye pas vermiş.Herifi duyuyor cunku diger kamera acisindan daha net anlasiliyor, o arkadasi bagiriyor cok net belli bu da bir saga dogru bakiyor hafif. Yani onun saginda oldugunu bilmese topu oraya cikartma sansi sifir olurdu.
Jayden ve bu ölse valla gram üzülmem. Mert hakan'a bile üzülürüm o derece öyle böyle nefret etmiyorum.Şu Osayi bize isteyen kim varsa forumdan direkt banlayın.
Hiçbir maç birbiriyle bir değil de örnekleri var demek istedim bilemeyizO maçlar ile bu maç 1 değil bence
Hiçbir maç birbiriyle bir değil de örnekleri var demek istedim bilemeyiz
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ozanı çıkarmamış ulan şenol!
Söyledim maçtan önce. Kim gelirse gelsin ali koçun gemisine biniyor. Her gelen tff başkanı bu herifin istediği herşeyi yapıyorlar.İbrahim haciosman ile trabzonspor geriliminin başlayacağı maç olacak