SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

2-1 ken mac 5 dk gol yemeseler uzatmalara 2-1 girseler berabere biterdi son 5 dk yi izlemedim
fener atar son saniye dedim esim dediki yok artik

Ben Trabzobu taniyorsam yer dedim ve yedi
Ceza sahasi icinde 10 tane trabzonlu olmasi gerekirken bir tane adam yok

Hakediyor bunlar trabzonu gelen gecen yener

baya kötü oldu bu. dünkü sonuçtan sonra fenerin jk deplasmanından da güle oynaya çıkacağını düşünüyorum. trabzon + az maçları bir yorgunluk yaratacaktır ama bülent uygun geçen senenin ardından önlemini almıştır bu sefer puan almaz fenerden.

fener samsun + göztepe gibi ligin iyi iki takımına deplasmanda puan verdi ki bu takımlara bizim de puan vermemiz şaşırtıcı olmaz. jk de bize bilendi ikinci devre jk deplasmanı baya zor geçecektir bizim adımıza. ikinci devre fikstür fenere dönecek. ilk devre bittiğinde mutlaka fenerle puan farkını min 6-8 arası yapmalıyız. çünkü 6dan az puan farkı olursa fener jk ve ts deplasmanlarını aradan çıkarmış olacak.

baya kötü oldu bu. dünkü sonuçtan sonra fenerin jk deplasmanından da güle oynaya çıkacağını düşünüyorum. trabzon + az maçları bir yorgunluk yaratacaktır ama bülent uygun geçen senenin ardından önlemini almıştır bu sefer puan almaz fenerden.

fener samsun + göztepe gibi ligin iyi iki takımına deplasmanda puan verdi ki bu takımlara bizim de puan vermemiz şaşırtıcı olmaz. jk de bize bilendi ikinci devre jk deplasmanı baya zor geçecektir bizim adımıza. ikinci devre fikstür fenere dönecek. ilk devre bittiğinde mutlaka fenerle puan farkını min 6-8 arası yapmalıyız. çünkü 6dan az puan farkı olursa fener jk ve ts deplasmanlarını aradan çıkarmış olacak.
Fener jk'den deplasmanda 1 puan bile alamaz hocam

neyseki hem fb ye hem jkye koyduk sıra tsde

Malheiro yerine hasan ali kaldırım olsa 1 gol az yerlerdi hayatımda izlediğim en rezalet beklerden biri.Stoperleri saymıyorum bile.En geriye koşmaktan kalenin içine getiriyorsun rakibi sürekli.

Bizim bu ts ile maçımız ne zaman iyice kötülerken bunları form yakalamadan geçmek lazım

Arkadaşlar ne üzülün ne sevinin. Biz bunlara zaten koyduk geçtik, koyup geçmeye de devam edeceğiz.

Trabzon ne ki ne bekliyorsunuz deplasmanından. Trabzon dediğiniz takım Eyüp'ten, Göztepe'den, Samsun'dan falan kötü bir takım.
Ne göztepesi. Ligin en kötü futbol oynayan takımı şuan trabzon

Olan trabzonun ilk golune oldu. Berbat bir hakem karari. Onun disinda cok bi sey olmadi bence. Penalti kararlari dogru. Kartlar es gecilmis falan olabilir ama cok ta onemli degildi. Trabzon kotu oldugu, Senor da artik hoca olmadigi icin kaybetti.

Sonuc hakem + Senor fenere fazladan iki puan hediye etti.

Ulan hadi hücum yapmak istemiyorsunuz, bari savunma yapın. Soldaki Fenerliler kaç pozisyonda bomboş kaldı. Kuş kadar beyniniz olsa Tadic’e bu kadar top aldırmazdınız.

Bence böyle bir galibiyet tüm kötü oyunu halının altına süpürecek bir süre. Her geçen gün daha kötüye gidecekler

Geri
Üst Alt