SL 24/25 H:11 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Şöyle bir bakınca Jesus > İsmail > Mourinho gibi duruyor

Jesus'un takımı skor olarak geriye düşse bile çok rahat çeviriyordu bir tek büyük maçlarda patladılar o da kadro kalitesiyle orantılıydı

İsmail Kartal'da derbilerde gayet iyiydi onları patlatanda bireysel hatalar ve değişiklik tercihleri oldu.

Mourinho bakınca ikisininde altında gözüküyor ne oynadıkları belli değil maçın ilk 15 dakikası 3-0 bile olabilirdi.

Not: Hakem faktörünü atlamamak lazım 3 senedir ciddi katkı alıyorlar.

Valla inşallah koyu Fenerbahçe'lidir bu hakem de o yüzden böyle saçmalamıştır, eğer gerçekten bu kadar kötü hakemse daha korkunç
Kötü hakem falan değil düpedüz kötü niyetli. Maç boyunca zaten gri bir poz diyip Ts lehine çaldığı düdük yok üstelik ev sahibi Ts.

Ts'nin kornerdeki golünde anında düdük çalıp, Fb'nin 2. golünde işi VAR'a bırakması bile niyetinin kötü olduğunu gösteriyor.

Mou'ya kırmızı veremiyor penaltı esnasında, hatta 1 kırmızı + 1 sarısı var maçta. Tadic taç çizgisinde adamın yüzüne vuruyor, hadi bu toy görmedi, yan hakem zaten bostan korkuluğu, Tadic gidiyor yerdeki oyuncuya el kol yapıp bağırıyor, sarı yok. Amrabat sarısı varken ortamı geriyor, parmak sallıyor, 2 sarı yok. Trio'da bunlar hep söylendi. Orta hakem kötüydü ama amatörlüğünden değil, düpedüz fb çalıştı. 2. penaltıyı direkt verememiş olması bile ayrı skandal.

Şöyle bir bakınca Jesus > İsmail > Mourinho gibi duruyor

Jesus'un takımı skor olarak geriye düşse bile çok rahat çeviriyordu bir tek büyük maçlarda patladılar o da kadro kalitesiyle orantılıydı

İsmail Kartal'da derbilerde gayet iyiydi onları patlatanda bireysel hatalar ve değişiklik tercihleri oldu.

Mourinho bakınca ikisininde altında gözüküyor ne oynadıkları belli değil maçın ilk 15 dakikası 3-0 bile olabilirdi.

Not: Hakem faktörünü atlamamak lazım 3 senedir ciddi katkı alıyorlar.
İsmail 2 portekizli kamilden de iyi

Amatör takım getir şu pozisyonda gol yemez.

Adam dakika 101'de etrafında 3 fenerli varken havadan gelen topu dağlara taşlara vurmak yerine kontrol etmek istiyor sanki first touch master özgüvene bak.

Hadi topu kaptırdınız faul yap duran top olsun 1 dakika kalmış duran top savun akan oyunda niye savunuyorsun 4-5 saniye yerinde sabit kalmış hiçbir temas yok.

sn1q610.png

Amatör takım getir şu pozisyonda gol yemez.

Adam dakika 101'de etrafında 3 fenerli varken havadan gelen topu dağlara taşlara vurmak yerine kontrol etmek istiyor sanki first touch master özgüvene bak.

Hadi topu kaptırdınız faul yap duran top olsun 1 dakika kalmış duran top savun akan oyunda niye savunuyorsun 4-5 saniye yerinde sabit kalmış hiçbir temas yok.
Yav bir de sanki bana manchester city'lermiş gibi maç berabereyken hızlı oynamaya calışmaları ugurcanın topu ileri dikmesi falan cıldırttı beni lan ligin en kötü kadrosuna sahipsinzi siz neyinize güveniyorsunuz al 1 puanı öp başına koy işte bu karadenizlilerde harbiden akıl mantık yok yani kimse yanlış anlamasında

Yav bir de sanki bana manchester city'lermiş gibi maç berabereyken hızlı oynamaya calışmaları ugurcanın topu ileri dikmesi falan cıldırttı beni lan ligin en kötü kadrosuna sahipsinzi siz neyinize güveniyorsunuz al 1 puanı öp başına koy işte bu karadenizlilerde harbiden akıl mantık yok yani kimse yanlış anlamasında
Daha trajikomik bir şey söyliyeyim duran toptan tehlikeli pozisyon verdiler top taca gitti oradan dönen top gol oldu bu dakikada şu pozisyonu veriyorsun 40 saniye sonra gol yiyorsun...

Hakem maça etki etti ama şu dakikada üst üstte pozisyon veriyorsan hakemden daha çok Trabzon'un oyunu hızlandırma çabasından oldu birde utanmadan kontraya filan çıkıyorlar görende gol atacaklarını sanar sonra geri dönemiyorlardı.

1 puana oynayan takım son 15 dakika oyunu hızlandırmak yerine yavaşlatırdı bile isteye yenilmek için son damlasına kadar mücadele ettiler.
4klqlam.jpg

Hocam ben ona densewil diyorum yani kalin kafali. Ilk golde ofsayti bile bile nasil bozdu yaw hayret bir sey. Geri geri kostu nesrinin onunde kaldi. Eren desen guya milli takim topcusu. Gordugum en kotu topunu oynadi bugun. Cikti yerine daha kotusu girdi. O da ayri bir tez konusu.
Eren, denswill, o golü yediren hırbo 3 ünü topla tek topçu etmez. Rezalet ötesi topçular vardı bugün trabzonda

İşi geçmişleri okey masasından kaldırıp ts' nin başına geçirenlere de ayrı parantez açalım. Tekke gelmesin diye devreye girdiler şunu getirdiler ve kulüp daha kötüye gitti. Saviç iyileşmiş gözüküyor maçta yok. Ozan Tufan 10 no oynuyor, Bardhi ve Draguş yedekte bile değil. 90 dakika değişiklik yapmıyor.

Ts diye bir şey demek istemiyorum zaten kötüler de bir de üstüne yenilmek ister gibiydi bu maçta. Avcı bile daha iyi yönetirdi fb maçını.

Bjk'nin başında 2 şampiyonluğu olmasa Hikmet Karaman'dan farkı yok. Hatta Hiko, taktik olarak bundan daha iyi olabilir.

Ya bakıyorum Fenerbahçe taraftarı bu galibiyetle çok yükselmiş şampiyonluk yarışında biz de varız filan demişler. Bakıyorum maça Trabzon 'un verilmeyen golünde hakem saçmalamasa bu maç çok farklı bir yere giderdi üstelik gerçekten çok kötü bir Trabzon 'a karşı 90+12 'de gelen bir galibiyet bunu es geçiyorlar sanırım

Fenerbahçe taraftarı senelerdir kendilerini çok güzel kandırıyor ama bu sezon ki kadar kendilerini kandırdıklarını hiç görmemiştim. Oynadıkları maçlara bakıyorum ligin en kötü takımı Adana Demir'i yendiler ama öyle aman aman bir futbol oynamadan. Gerçekten çok kalitesiz bir kadrosu olsa da takım halinde bişeyler yapmaya çalışan Göztepe 'yi yenemediler. Rize maçı yeni bir Gökhan Akkan faciası. Yine yendikleri Alanya ligin en kötü takımlarından. Yine Bodrum maçı Antalya maçı filan yendikleri takımlar gerçekten çok kötü. Mesela bizim maçta gerçekten tarihi bir farktan hakem kurtardı, Samsun maçı yenemediler, Trabzon çok kötü bir takım olmasına rağmen gerçekten hakem sayesinde kazandılar

Gerçekten Fenerbahçe taraftarı önündeki Sivas,Beşiktaş, Başakşehir,Eyüp maçlarını filan görmeden kendilerini kandırmasınlar

şu maçta 102. dk'da gelen bala gol. ortada doğru düzgün bir şut bile yok, herifin ayağına çarpıyor top nereye gidiyor. şu an lig bitmişti resmen.
Bodrum maçını da balina aldılar,kaleci hatasi ile.eksik sivas ve kayseriyi normalde 2-1 falan anca yenerlerdi.hatta kayserinin kaçırdığı gollere bakarsan 6-5 de bitermiş hakeme ragmen

Geri
Üst Alt