Ya bakıyorum Fenerbahçe taraftarı bu galibiyetle çok yükselmiş şampiyonluk yarışında biz de varız filan demişler. Bakıyorum maça Trabzon 'un verilmeyen golünde hakem saçmalamasa bu maç çok farklı bir yere giderdi üstelik gerçekten çok kötü bir Trabzon 'a karşı 90+12 'de gelen bir galibiyet bunu es geçiyorlar sanırım
Fenerbahçe taraftarı senelerdir kendilerini çok güzel kandırıyor ama bu sezon ki kadar kendilerini kandırdıklarını hiç görmemiştim. Oynadıkları maçlara bakıyorum ligin en kötü takımı Adana Demir'i yendiler ama öyle aman aman bir futbol oynamadan. Gerçekten çok kalitesiz bir kadrosu olsa da takım halinde bişeyler yapmaya çalışan Göztepe 'yi yenemediler. Rize maçı yeni bir Gökhan Akkan faciası. Yine yendikleri Alanya ligin en kötü takımlarından. Yine Bodrum maçı Antalya maçı filan yendikleri takımlar gerçekten çok kötü. Mesela bizim maçta gerçekten tarihi bir farktan hakem kurtardı, Samsun maçı yenemediler, Trabzon çok kötü bir takım olmasına rağmen gerçekten hakem sayesinde kazandılar
Gerçekten Fenerbahçe taraftarı önündeki Sivas,Beşiktaş, Başakşehir,Eyüp maçlarını filan görmeden kendilerini kandırmasınlar