SL 24/25 H:12 | Fenerbahçe 4-0 Sivasspor | MS | 10 Kasım

geçen sene yanlıslıkla puan almıstı dimi bu bülent uygun fbden :d ne kadar canı sıkkındı maç sonrası. bu sene diyetini öder. manaja da sakat demişler.

Beraberlik golünde üzülüp memnuniyetsiz suratı yansıyordu ekrana.
Yanlışlıkla çelmek taktı.

sivas savunmada berbat önde de manaj yok. Fb için kolay maç olur

sivasın kadrosu geçen yıla göre daha iyi ama garry harici bitirici adam yok manaj olsa belki kg olurdu

Bülo her zamanki gibi üzmez fenerini
AZ maçını unutturacak, eleştirileri durdurup, taraftarına şampiyon fener dedirtecek farkı verir

Manajin cok etkileyecegini dusunmuyorum bu sene dogru durust oynamadi zaten

Keita Balde bile is yapar fenere karsi
Koitada var ellerinde kanatta oynatiyor fuleli hizli adam Rosriguezde diger kanatta aslinda ellerindeki kadro tam feneri mahvedecek kadro

Ama Bulent uygun konunu rahatken puan almak ister mi ? burasi soru isareti yoksa sivas kadrosu bu sene iyi kadrolardan biri sert bir takim

Sivas fenerini üzmez. Doğru düzgün dursalar, üst üste trabzon + az deplerinden yorgun olan ve eğer biz kazanırsak maça stresli çıkacak fenerden puan alırlar ama zannetmiyorum. fener rahat geçer.

şikesicoya ilgi az

Manajin cok etkileyecegini dusunmuyorum bu sene dogru durust oynamadi zaten

Keita Balde bile is yapar fenere karsi
Koitada var ellerinde kanatta oynatiyor fuleli hizli adam Rosriguezde diger kanatta aslinda ellerindeki kadro tam feneri mahvedecek kadro

Ama Bulent uygun konunu rahatken puan almak ister mi ? burasi soru isareti yoksa sivas kadrosu bu sene iyi kadrolardan biri sert bir takim
Manaj ligde mac basi en cok sut ceken adamlardan. Illa ki bir etkisi olurdu. Onun icindir ki oynatmiyorlar zaten. N'olur n'olmqz diye.

Manaj sakat diye son dk kadro dışıymış
Pazarlık yeni bitmiş demek ki :))
Bu sezon en önemli oyuncusu fener maçında kadro dışı olan 4. takımmış :))

Asıl yatış bu maçta

Hırsız bu sezon ev sahibini iyi bastırıyor

sivas taraftarıyla bülent uygunun arası çok bozuk,sürekli sövüyorlar

manaj yanlıs bakmadıysam 2 3 haftadır sakat

maç sonu kameraya bakarak twitter'da bülent maç satacak diye konuşan haysiyetsizlere selam gönderiyorum diye konuşan bir imparator izlemek istiyorum

Geri
Üst Alt