SL 24/25 H:12 | Fenerbahçe 4-0 Sivasspor | MS | 10 Kasım

Bu sene oyun olarak geçen yıla göre çok daha zayıflar yani mouya da oyunada guvenmiyorlsr esas sebepleri bu ,dikkat edin fener taraftarinda oyundan bahseden hickimse yok hatta biraz iq yüksek olanlar böyle savunma oynayarakmi şampiyon olacaz diyorlar ama işte bizim sessiz kalmamız çok can sıkıcı 11 haftada 6 penaltı çok ciddi mesaj bize

11 haftada 6 aleyhe penaltı acunun dediği tiyatronun tersinden olduğunu ispatlıyor da bunları ve diğer bir dolu şeyi çıkıp masaya vurmak lazım
Hocaları daha lig başlamadan başladıydı aklınca algı yapmaya
Fikstür dezavantajları olduğunu ve ligin ilk yarısını 5-6 farkla kapatırlarsa ciddi ciddi şampiyon olacaklarını düşünenler de var
Bazıları savunma oynayarak mı olacağız diyor ama bazıları da hoca defans ustası, fener her şekil gol atar sonra da hoca oyunu kilitledi mi böyle böyle şamp oluruz düşüncesinde
Hocanın saçmalıklarını da böyle içselleştirmişler kendilerine

Kırılganlar ve üstüste 2 kayıpta kırılacaklar yine
Dediğin gibi bu olmadan önce biz takılalım diye uğraşıyor hocası oyuncusu hakemi yorumcusu yayıncısı tffsi
Uyanık dikkatli olmalıyız
Bugünkü hakem yönetimleri polyannacı olmamız noktasında bir uyarıydı bence. Fikstür avantajının fenere geçtiği döneme giriyoruz. Puan farkının 5'den yüksek olması gerekiyordu ancak müsade etmediler. fenerin en azından samsun veya göztepeden birine kaybetmesi veya trabzondan 1 alması lazımdı.

Fikstür olarak ise, önce bodrum ve az deplasmanlarına gidip oradan dönüp eyüple oynayıp sonra sivas ve malmö deplasmanlarına gidip dönüp trabzonla oynayacağız. Maçları geçtim, seyahatler ve kadro darlığı feci yoracak. Bu durum sakatlıklara da gebe. Bu süreçte fener öne geçerse şaşırmamak lazım.

fenere, fenerin kendisi çok büyük bir hata yapmadıkça pek puan kaybettireceklerini sanmıyorum. hele ki trabzon depten 3 almışlarken jk depten asla 3 ile çıkmamaları lazım fakat o maça kadar jknin, hedeflerinden iyice uzaklaşırsa fenere yatacağını düşünüyorum.

Bugünkü hakem yönetimleri polyannacı olmamız noktasında bir uyarıydı bence. Fikstür avantajının fenere geçtiği döneme giriyoruz. Puan farkının 5'den yüksek olması gerekiyordu ancak müsade etmediler. fenerin en azından samsun veya göztepeden birine kaybetmesi veya trabzondan 1 alması lazımdı.

Fikstür olarak ise, önce bodrum ve az deplasmanlarına gidip oradan dönüp eyüple oynayıp sonra sivas ve malmö deplasmanlarına gidip dönüp trabzonla oynayacağız. Maçları geçtim, seyahatler ve kadro darlığı feci yoracak. Bu durum sakatlıklara da gebe. Bu süreçte fener öne geçerse şaşırmamak lazım.

fenere, fenerin kendisi çok büyük bir hata yapmadıkça pek puan kaybettireceklerini sanmıyorum. hele ki trabzon depten 3 almışlarken jk depten asla 3 ile çıkmamaları lazım fakat o maça kadar jknin, hedeflerinden iyice uzaklaşırsa fenere yatacağını düşünüyorum.
selam talustan.
ne zaman çıktın
fanustan?

11 haftada 6 aleyhe penaltı acunun dediği tiyatronun tersinden olduğunu ispatlıyor da bunları ve diğer bir dolu şeyi çıkıp masaya vurmak lazım
Hocaları daha lig başlamadan başladıydı aklınca algı yapmaya
Fikstür dezavantajları olduğunu ve ligin ilk yarısını 5-6 farkla kapatırlarsa ciddi ciddi şampiyon olacaklarını düşünenler de var
Bazıları savunma oynayarak mı olacağız diyor ama bazıları da hoca defans ustası, fener her şekil gol atar sonra da hoca oyunu kilitledi mi böyle böyle şamp oluruz düşüncesinde
Hocanın saçmalıklarını da böyle içselleştirmişler kendilerine

Selam,yediğimiz gol sayısı 11 fenerin 9. Yedigimiz gollerin 5 tanesi de haksiz penaltıdan. Birini kacirdi rakip diye hatırlıyorum ama emin degilim.

Dolayısıyla mou nun super defans yaptırdığı bizim defansin cok kotunoldugu konusu da algı sebebi oluyor ki bjk,Samsun,fb ile oynadik ve yedigimiz kalan 3 gol de tek mac k.pasa dan,bırakalım avutsunlar kendilerini.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanıltıcı bir galibiyet oldu aslında bu iyi bir şey olabilir ilerisi için.
fb ne zaman tökezlese kasımpaşa, sivas, rize gibi takımlar gelip fb'ye averaj düzelttirip, can suyu olup gidiyor. bunlar da kendilerini bir b.k sanıyorlar işte 1 hafta boyunca. milli ara da varsa 15 gün boyunca işte :d

Fikstur avantaj veya dezavantajı yok bence ligin ikinci yarısında en zorlu 3 deplasmanimiz ligin son 3 haftası bu kesinlikle iyi birsey
Esas belirleyici olacak şey avrupa saçmalığı, avrupada devam eden evlenmeyen takımlar hertur puan kaybına açık olacaklar o sebeple avrupadana elenmek bizim avantajimiza olur

Fikstur avantaj veya dezavantajı yok bence ligin ikinci yarısında en zorlu 3 deplasmanimiz ligin son 3 haftası bu kesinlikle iyi birsey
Esas belirleyici olacak şey avrupa saçmalığı, avrupada devam eden evlenmeyen takımlar hertur puan kaybına açık olacaklar o sebeple avrupadana elenmek bizim avantajimiza olur
biz fb'den sadece 2 fazla depl oynayacağız kalan haftlarda.

e zaten puan farkı 5. (2 maç)

biz onlara gitik, handikaplı kazandık. onlar daha bize gelecek.

evet ortada bir fikstür avantajı vardı ama biz 11 maçta alınabilecek 33 puanın 31'ini toplayarak o avantajı ortadan kaldırdık bence.

biz fb'den sadece 2 fazla depl oynayacağız kalan haftlarda.

e zaten puan farkı 5. (2 maç)

biz onlara gitik, handikaplı kazandık. onlar daha bize gelecek.

evet ortada bir fikstür avantajı vardı ama biz 11 maçta alınabilecek 33 puanın 31'ini toplayarak o avantajı ortadan kaldırdık bence.
Kesinlikle doğru ve dediğim gibi goztepe ,akbil lazyo deplasmanlari ligin son haftaları bu es gecilmemeli bana göre ciddi avantaj ,ama tabi fener kevasesi Rize kasimpati hatay gibilere deplasmanda puan vermemeliyiz kesinlikle
Bu uefa sistemi nasıl oluyor hiç anlamadım ama gruptan çıkınca sağlam bir takim gelir ve eleniriz umarım diyorum hem lig hem avrupayi kaldıracak kadro yok
Bakalım yönetim ve hocanın nasıl düşüncesi var devre arası için

Kesinlikle doğru ve dediğim gibi goztepe ,akbil lazyo deplasmanlari ligin son haftaları bu es gecilmemeli bana göre ciddi avantaj ,ama tabi fener kevasesi Rize kasimpati hatay gibilere deplasmanda puan vermemeliyiz kesinlikle
Bu uefa sistemi nasıl oluyor hiç anlamadım ama gruptan çıkınca sağlam bir takim gelir ve eleniriz umarım diyorum hem lig hem avrupayi kaldıracak kadro yok
Bakalım yönetim ve hocanın nasıl düşüncesi var devre arası için
son 4 hafta

trabzon D
kayseri İ
Göztepe D
başakşehir İ

başak ile deplasmanda değiliz yani.

ama iç saha kayseri maçı tur maçı olabilir dediğin gibi, göztepe D ve başak İ maçları son iki haftada formaliteye dönebilir.

son 4 hafta

trabzon D
kayseri İ
Göztepe D
başakşehir İ

başak ile deplasmanda değiliz yani.

ama iç saha kayseri maçı tur maçı olabilir dediğin gibi, göztepe D ve başak İ maçları son iki haftada formaliteye dönebilir.
Evet ,biz bu konuyu dün burada cengiz ile konusmustuk o dezavantajlı olduğumuzu düşünmüş ama alakası yok 4 tane en zorlu maçımız bizim en konsantre olduğumuz ayda eğer bu maçlar ilk haftalar olsaydı o zaman zorlanma kesinlikle olabilirdi hatta kırılma bu 4 maça biz lider olarak girersek sahaya acunla ayyaş birlikte çıksalar bile ezeriz

fb ne zaman tökezlese kasımpaşa, sivas, rize gibi takımlar gelip fb'ye averaj düzelttirip, can suyu olup gidiyor. bunlar da kendilerini bir b.k sanıyorlar işte 1 hafta boyunca. milli ara da varsa 15 gün boyunca işte :d
İşimize gelir. Mert Hakan da iki top oynadı gaza geldi. Bunları bitiren şeyler bunlar ama farkında olmuyorlar. 😂

Geri
Üst Alt