Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Son 10 maçta 4 fb, 1 sivas, 5 beraberlik var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sivas ligdeSivas genel olarak 2.yarılar daha iyi oluyor her maç. 2.yarı 60a kadar 1-0 gitsin sonra heyecan gelir
Geçen sezon da böle diyorlardı hakemler son haftalara kadar bu şikecileri yarışta tuttuHep böyle diyoruz da ittirilmediği maç yok neredeyse 2 sezondur. O jokeri, bu jokeri, bugün de vara uymayan hakem jokeri.
kolay gelsınKlasik.totemime.geciyorum
Mac sonu görüşürüz
Recep ne oynadın bu maçakolay gelsın
Ne farkeder ki,Bulo sikecisi maçtan sonra ne konuşacak Sivas ne aciklama yapacak gorecegiz
3.5 üst alalım yavaştan
Boyle sacma istatistiklere takilmamak lazimsivas ligde
attığı 17 golün 13ünü ikinci yarı atmış
yediği 16 golün sadece 6 tanesini ikinci yarı yemiş
ikinci yarılar kat kat daha iyi görünüyor
Formaya goreBen anlamadim hucum oyuncusunun elle oynamasinda kasit araniyor mu ?
Ben aranmiyor diye biliyorum
Adam yumrugu ile topu indirmis
Neye gore iptal etmedi golu
Adamlar kepazelik diye nitelendirdiğimiz şeyleri Challenge olarak görüyorUlan her hafta bu kadar şerefsizlik olur mu diyorum Her hafta bir yenisini daha yapıyolar
Boyle sacma ismi olur ben anlamadim hani gri pozisyon olsa anlarim yumrugu ile indiriyor topu ben var cagirmasina karsi cikan hakemde ilk defa goruyorum cuneyt cakirdan sonraFormaya gore
djiki stoper yalnızBen anlamadim hucum oyuncusunun elle oynamasinda kasit araniyor mu ?
Ben aranmiyor diye biliyorum
Adam yumrugu ile topu indirmis
Neye gore iptal etmedi golu