SL 24/25 H:12 | Fenerbahçe 4-0 Sivasspor | MS | 10 Kasım

Hakemler CL standartlarında olsa son 2 şampiyonluğumuzu Nisan ayında kutlardık. Bu sene de aynı senaryo. Şimdiden 6-7 hediye puanları var.

ben bütün hakeme sövme haklarımı bizim maçta doldurdum ama kıyıda köşede ne kadar etmediğim küfür varsa alayını bu kadir sağlama armağan ediyorum

Dy şu pozisyona zart diye penaltı çaldı. Kadir aşağılık bir herifsin sen.

#ElDeğmemişBirLigİstiyoruz
#FbKapatılsın

Bizim maç ortada bu maç ortada hakem vara gidip bakmasına rağmen eli vermedi inanılır gibi değil bir de utanmadan yapı derler arlanmaz ezikler

bu kadar hak ye bu kadar haram puan al her türlü pisliği yap sonra bıık bık yapı bizi şampiyon yapmıyor de hassittir ordan derler adama

Bakın sahada yürüyen, sürekli pas hatası yapan Sivas bizim maçta nasıl köpek gibi koşacak, kavga edecek.

birazdan 2-0 ı korumaya geçerler kesin

1-0ken samsun saçma sapan penaltiyla maça ortak edildi , belli belirsiz penaltiyla tekrar ortak edilmeye çalışıldı
Geçen hafta Trabzon'un buz gibi golü yendi bu hafta sivas'a elle gol atıldı ..
3 maçta kiclarini yırttı onun bunun çocukları ama sene sonu hepinizi ustuste koyup domaltacagiz rahat olsun içiniz

Yapı öyle bi yapı ki

bjkyi ittirmiyor

Bjk geri düşüp yarıştan fb ile birleşip ortak algı yapılsın diye

İşte bu maçlardan sonra çıkıp isim vererek fenerasyon başkanının bakalım bu adamları kaç hafta dinlendirecek diye açıklama yapılmalı. Ama nerde bizde öyle bir yönetim.

Kamyonla malzeme var zaten. Ne tff ne acur iti konuşamaz karşında. Ama malesef bizimkiler uyumaya devam ediyor

Geri
Üst Alt