SL 24/25 H:12 | Fenerbahçe 4-0 Sivasspor | MS | 10 Kasım

Geçen yıl sivas fenere gol attıgında herif sevinmedi bile öyle bir herif.
Geçen sene öyle bir taktikle çıktı ki feneri hiç yormadan geride kapanarak sadece topu fenere bırakarak oynadılar adamlar Avrupa maçında yıpranmasına rağmen bu oyun stilini benimseyen hoca benim gözümde zaten direk maçı satmıştır.

1-2'den sonra 2-2'de ki penaltı pozisyonunun oluşu tamamen bireysel 3 pasta filan oldu.

yok gidici buyuk ihtimal taraftar fena tepkili hatta bu milli arada giderse şaşırmam
başkanları ayrıldı şu an yeni birisi gelmiş bokyakmaz denen adam azizci fenerliydi
Keşke bu maçtan önce def etselermiş. Gideceğini bilen bülent fenere kıyak yapar
Bokyakmaz harbi gitti mi. Bilmiyodum iyi olmuş valla

Keşke bu maçtan önce def etselermiş. Gideceğini bilen bülent fenere kıyak yapar
Bokyakmaz harbi gitti mi. Bilmiyodum iyi olmuş valla
Yeni seçilen tff başkanı lazinbas yardımcısı oldu yeni başkan geleli çok oldu onlarda
Ama esas sıkıntı o herif değil, bulent denen tepkisiz herif bugün takımı bodrum kadar mücadele etmedi

Yutup ahalisi sus pus. Galatasaray maçlarından sonra hakem üstüne konuşanlar, bugünkü rezilliği konuşmuyor.

Allah hepinizin belasını verecek. Mayıs'ta yine satılmışlığınızla kalacaksınız.

İt sürüleri.

Fbde bizde icerde mac birakmayiz. Deplasmanlara bel bağlayın

acun acaba hakeme mükemmel yönetim için teşekkür mü edecek.

Bülent görevini yapmanın hazzını yaşıyordur şu anda. Bizim maçtaki Sivas nasıl kasacak göreceğiz

Deplasmanlarda baskı daha az ,bu mallar bence iç sahada puan bırakacaklar buna eminim çünkü taraftarları patlamaya hazır bomba ama bunlar puan bırakmadan bizimde birakmamizi istiyorlar ve biz sut dökmüş kedi gibiyiz

Kırılganlar ve üstüste 2 kayıpta kırılacaklar yine
Dediğin gibi bu olmadan önce biz takılalım diye uğraşıyor hocası oyuncusu hakemi yorumcusu yayıncısı tffsi
Uyanık dikkatli olmalıyız

Hakemler hep böyleydi ama bu hafta dozu çok arttırdılar
Alakasız pozisyondan zorla penaltı çıkarıp Var çağırsa bile gol iptal edemediler

Kırılganlar ve üstüste 2 kayıpta kırılacaklar yine
Dediğin gibi bu olmadan önce biz takılalım diye uğraşıyor hocası oyuncusu hakemi yorumcusu yayıncısı tffsi
Uyanık dikkatli olmalıyız
Bu sene oyun olarak geçen yıla göre çok daha zayıflar yani mouya da oyunada guvenmiyorlsr esas sebepleri bu ,dikkat edin fener taraftarinda oyundan bahseden hickimse yok hatta biraz iq yüksek olanlar böyle savunma oynayarakmi şampiyon olacaz diyorlar ama işte bizim sessiz kalmamız çok can sıkıcı 11 haftada 6 penaltı çok ciddi mesaj bize

Bülo ne güzel sakin sakin konuşmuş eksikleri varmış istediklerini alamamışlar bak sen,aynı olaylar bizim maçta olsa kudurmalarını izliyoduk şuan..

Geri
Üst Alt