⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Samsun son yıllarda izlediğim en organize anadolu takımı olabilir..Oyuncularin fizik gucu iyi,gecislerde cok iyiler..Büyük maç havasında çıkılmalı maça..

defans yapacaklarını sanmıyorum

kafa kafaya oynamaya çalışmaları işimize gelir

Bu mac icin en büyük dezavantaj tottenham maci sonrasi olmasi

Tottenham macinda fiziksel yipranacagimiz kesin

Samsun da ise bana göre öyle abartilacak bir oyun yok

Üst üstte kazandiklari icin özgüvenli bir takim oldular ve bu sekilde ilerliyorlar

Ic saha avantajimizi iyi kullanirsak kazanacagimizi düsünüyorum

Erken gelecek bir gol maci bizim adimiza koparir

Totenham macindan sadece 3 gun sonra icardi 90 dakka oynarsa artik lig macinda da oynamasin bir zahmet soyle tempolu bir mac izleyelim ilk geldigi sezondaki icardiden eser yok

Jardel gibi getirin vurayima dondu fizigine ozel hayatina dikkat etmiyor

Samsun fizikli mucadele eden takim osimhen tek forvet onde tam basacak bir takimla rahat yeneriz

Bugün izlediğim Samsun'u yeneriz de Tottenham maçındaki oyun önemli. Oradan moralli gelirsek sorun olmaz.

Akşamüstü güneş vurduğunda bizim stadyum sarı-kırmızı renkler harika oluyor.
Böyle wallpaperler filan vardı bulamadım.
Başakşehir'le oynadığımız şamp. maçlarında filan böyle oluyordu içeride.

O yüzden bu maçı iple çekiyorum.

Nee gündüz maçı mı?

Samsun tam bir deplasman takımı. 5 deplasmanda 5 galibiyetleri var. Şüphesiz ki fener ve beşiktaş derbilerinden daha zorlu geçecek. Üzerine Tottenham maçının da yorgunluğu olacaktır. Takım çok konsantre olmalı bu maça.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Galatasaray maçına galibiyet için çıkacağız. Bundan kimsenin ve bilhassa Fenerbahçelilerin şüphesi olmasın. Ben başkan olduğum sürece Samsunspor asla maç satmaz ve satmayacak.

Beni eleştiren Fenerbahçeliler... Siz neden sahanızda 3-1 yenildiniz? Önce onu açıklayın, sonra da bize sallayın. Fenerbahçeli medya sayesinde Türk futbolunda kepazelik diz boyunu aştı."

Pazar 16:00 güzel saat ya sadece biz alışık değiliz. Milli maçlar sebebiyle bu hafta pazartesi maç yok. fb ve başak perşembe deplasmandan gelecekleri için onların maçları 19:00'a koymuşlar. Yani bu saatte olması gayet doğal.

aşırı derecede zor maç. sıfır totem. bak samsun deplasmanına gitsek, atıyorum orada 1 puan alsak ok derim. normal sonuç. fb de orada 2 puan bıraktı mesela.

ama iç sahada fb, bjk, ts, başak, eyüp kim olursa olsun firesiz kazanmamız gerekiyor.

samsun'un sınırdaki oyuncularının hiçbiri kart görmedi. full kadro çıkacaklar.

bizde totnım maç sonu yorgunluğu da olacaktır muhtemelen. kaan ayhan da yok, cezalı.

çok çok çok zor maç.

Ligin en formda ve en iyi iki ekibinin karşılaşması.

Bu durum sokukbahçe ve sokuktaş'ın küçüklüğünü bir kez daha gözler önüne sermiş oluyor. Kodumun salıncak kardeşleri.

Samsun taş gibi takım geçişleri çok iyi oynuyolar. Totenham gibi azman bir takımla oynadıktan 3 gün sonra ve saat 4de çıkacağız bu maça. Nerden tutarsan tut zor maç. Puan kaybı lüksümüz var ama o lüksü deplasman maçlarında kullanmayı tercih ederim.

Geri
Üst Alt