⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Okan hocam gibi düşünmüyorum ben 4 2 3 1 ciyim . Hatta bugün orta sahada Kaan derdim . Ama takımı sahayı bilen inter gören adama da ukalalık etmem tabi ya da emek verip bir klube gelen oyuncuya kucumseyici konuşmam tabi sadece görüşümü belirtirim. İnadına bunlarla mücadeleye devam burası gs bahanesiyle kroluk yapanlarla

bu maç çok zor geçer, bacaklar geberdiği için 3lü defansa fln girişilmemeli

güvenç

jelert - sançez - nelson - bardakcı

sallai - torreira - sara - akgün

ziyeş

osimhen​

jakobs ve sallai gelince yunusu mertensin yanına atma veya sallaiyi osimhenin yanina konabilir

3421 ve 3412 arası devam derim
Icardi olmayacaksa dediğin 2si de kabulum. Zaten maç başlığında da yazdım Sallai Macaristan'da 352nin 2. forveti oynamış, Icardi'den iyi oynar diye.

Batshuayi Osimhen çıkar sallaiyi mertensin yerine koyar

Kaan'ın merkezde oynadığı hızı olmasa bile oyun aklı koyup hava toplarını süpürmesi, Sanchez'in sağ koridordan bindirdiği orta alanda top kapmaları, Abdülkerim'in sol koridorda normal halinin bile yettiği 3-4-1-2'ye varım.

Kaan'ın merkez stoper olarak aynı zamanda 6 numara gibi çıkış yapması takıma inanılmaz avantaj sağladı umarım bunu mahvetmeyiz gidip sağ bek yapmayız.

Jakobs oynarsa iyi olur defansif açıdan

Muslera
Jelert Sanchez Abdul Jakobs
Torreira Sara
Sallai Mertens Yunus
Osimhen

Jakobs hazir degilse Berkan oynasin.

Son düzenleme:
Muslera
Jelert Sanchez Abdulkerim Jacops
Torreira Sara
Sallai Mertens Yunus
Osimhen

Kaan cezali

Baris’in dinlenmeye ihtiyaci var milli takima gidecek

Icardi milli arayi sakat gecirir

Muslera
Jelert Sanchez Abdulkerim Jacops
Torreira Sara
Sallai Mertens Yunus
Osimhen

Kaan cezali

Baris’in dinlenmeye ihtiyaci var milli takima gidecek

Icardi milli arayi sakat gecirir
Güzel yakalamışsın Kaan cezalıydı ideal kadro tam olarak bu olur ya da 3'lü oynayacaksak bu şekilde olabilir Barış'ı da kesinlikle dinlendirmek lazım.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Jelert - Torreira - Sara - Jakobs
Yunus
Sallai - Osimhen​

Muslera
Davinson - Nelsson - Jakobs
Sallai - Sara - Berkan - Jelert
Yunus
Barış - Osimhen​

Ciddi manada çok zor geçecek bir maç. Tottenham maçı için ne dediklerimi bilen bilir. Basar geçeriz diyordum aürekli ama samsun maçına o hislere sahip değilim. Sidik zoruyla bi galibiyet gelebilir

Geri
Üst Alt