- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
bizimkiler daha isinmaya cikmadi
eyvah eyvah
eyvah eyvah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aurier kazımcan köhn angelino dubua aldıran adamın jelerti aldırmak istememe ihtimali olabilir mi senceben yazınca okan hocanın haterları kızıyor da, bunu haftalar öncesinden tespit etmiştim. "jelert'i okan hoca aldırmadı" abi. "zorunda bırakıldı".
o dönemi hatırlayın. doue işinden ortalık yangın yerine dönmüştü. onu temizlemek için, o baskıyı azaltmak için gidip bu topçuya inanılmaz rakamlar verdiler. hatta dursun ve hanımı bile gecenin 1'inde grand-tuvalet basına pozlar verdi jelert kampa gelirken.
bu arada 9+2 verdiler. 11 değil. bonusları bilmiyoruz kolay mı zor mu?
Yine de ilk 11 olmayacak bir oyuncu değil gibi sanki bu yoklukta. Bir maç böyle sağ bekte 11 görsek puanlayacağız ancak hiç görememek bana tuhaf geliyor. Elbette Okan hoca oyuncuları bizden daha yakından tanıyor görüyor ama dediğim gibi ilginç bir olay. Barış çok yorgun mesela, kaç maçtır dinlenmedi, Kaan cezalı tam görmek için bir fırsat diye düşündüm yok yine yok. Sanırım devre arası ayrılacağız.ben yazınca okan hocanın haterları kızıyor da, bunu haftalar öncesinden tespit etmiştim. "jelert'i okan hoca aldırmadı" abi. "zorunda bırakıldı".
o dönemi hatırlayın. doue işinden ortalık yangın yerine dönmüştü. onu temizlemek için, o baskıyı azaltmak için gidip bu topçuya inanılmaz rakamlar verdiler. hatta dursun ve hanımı bile gecenin 1'inde grand-tuvalet basına pozlar verdi jelert kampa gelirken.
bu arada 9+2 verdiler. 11 değil. bonusları bilmiyoruz kolay mı zor mu?
sametcim s. et. kısır tartışmaları bırakıp, maça odaklanalım derim.Aurier kazımcan köhn angelino dubua aldıran adamın jelerti aldırmak istememe ihtimali olabilir mi sence
Taraftarı full doldurmuş, bizimkiler telefonlara gömülmüş durumda, adamlar inletiyor stadıSamsunspor eminim cok konsantre olacak. Bizim de öyle olmamiz lazim. Zor mac.
yusuf u kime sattıkjelert ve bats aldık oynatamıyoruz.Yusuf demir gibi olacak.