⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Takım yorgun ve biraz da zafer sarhoşu. Bu ortada. Golden sonra rolantiye aldık ancak yetmez. Samsun ikinci devrelerde en çok gol atan takım. 2yi mutlaka bulmalıyız.

Barış'ın sağ bek işi olmuyor. Sağ tarafımıza defansif anlamda bir çözüm bulmalıyız.

Duran toplar en önemli silahımız. Samsun'un da zaafiyeti. Ancak hiç ama hiç yararlanamadık. Tehlike bile yaratamadık. Okan'ın şu olaya müdahale etmesi lazım. Duran topları bu ve bundan sonraki maçlarda tamamen Sara kullanmalı.

Takım yorgun. 70'den sonra daha da düşeceğiz. Mertens-Berkan hamlesi mutlaka 70 gibi gelmeli. Yunus-Bathsuayi ve Barış-Jelert de düşünülmeli.

Niye rölantide oynuyorsun. Milli ara var, hafta içi maç mı var
Zaten Tottenham maçında deli gibi yoruldu takım rtash eğer harala gürele saldırırsak Kasımpaşa ya da RFS senaryolarından birini yaşarız Samsun iyi takım diye düşünüyorum

Kötü değiliz ama bence. Biraz kopuklaştık ilk golden sonra, toparlarız diye düşünüyorum.

En iyisi 60. dakikadan sonra maçı kapatmak olacak. Sinir krizine gireceğiz gibi gözüküyor gidişat.

Sara ve Yunus, ikisi birden etkisiz. Sallai de cok uyum saglamis gibi durmuyor. Baris bekte harcanmaya devam. Hocam corba etmis gene, coz cozebilirsen.

3 transfer sart

Hizli driblingci kanat, box to box os, cigersiz fizikli bek (ideali sag ve sol da oynayabilen)

Sallainin bizim seviye ile uzaktan yakından alakası yok, sadece koşuyor o kadar.Bir hayli yeteneksiz.

Alakası bile yok. Adamın Ronaldinho olduğunu söyleyen yok zaten ancak futbol sadece topla oynanan bir oyun değil. Maç içerisinde top ayağında değilken hiçbir iş yapmayan Barış ve türevlerine oranla 1000 kat daha iş yapıyor.

Ayrıca oyun aklı gayet iyi. Tek top oynuyor. Pozisyona giriyor. Hızlı. Doğru kararlar veriyor. Ne yapacağını bilerek hareket ediyor. Bir pozisyonu aldı rezil etti kaptırdı diyemezsin, Barış'ın aksine.

Zaten Tottenham maçında deli gibi yoruldu takım rtash eğer harala gürele saldırırsak Kasımpaşa ya da RFS senaryolarından birini yaşarız Samsun iyi takım diye düşünüyorum
Ben harala gürele saldırın demiyorum da 1.viteste de oynamasınlar bir zahmet 3.viteste oynasınlar en azından

Samsun ikinci yarilari cok iyi oynuyor. Biz de cok kotu. Sahamizda puan kaybi istrmeyiz tabi ki ama beraberlik ligi bitirmez ya da baskalari icin yeniden baslatmaz. Puan ya da puanlar almak icin oyunu yavaslatmak, geri cekilmeden top cevirmek ölüm degil caredir.

Geri
Üst Alt