⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

Her şeyi oyuncu yorgunluğuna ve gevşekliğe bağlamaya gerek yok. Tabii ki etkiler ama ilk yarıda gördüğümüz şey rakibin oyun kurulumunu pasifize etmesiydi. Sara ve Torreira'yı çok kalabalık ve dar karşılıyorlar.

Uzun toplarımıza çare bulamadılar ama biz etkili olamadık. Icardi ve Osimhen bu uzun topları leblebi gibi indiriyordu. Sallai yapamıyor bunu haliyle o yüzden yerden ayağa çıkıyoruz. Bu maçı kırarsa Yunus kırar. O topla kat edip adam eksilttikçe savunmada duruşları bozuluyor çünkü.

Oyun akmıyor maç sıkıntıya gebe şanslı olmazsak.

Tottenham maçının yorgunluğunun üstüne 2 gün sonra Samsun gibi iyi organize bir takımla karşılaşmak kolay değil.
İlk yarı iyi mücadele ettik. Öne geçtikten sonra açık vermedik. Ama rakip tehlikeli takım. İkinci yarı risk alıp daha fazla gelecekler. Daha fazla pozisyon bulabiliriz. Farkı ikiye çıkartmak şart.

Oyunun kontrolü tamamen bizde

Ikinci yari da ayni sekilde bizde olacak

Zaten Tottenham maçında deli gibi yoruldu takım rtash eğer harala gürele saldırırsak Kasımpaşa ya da RFS senaryolarından birini yaşarız Samsun iyi takım diye düşünüyorum
Yalnız biz saldirmadigimiz için yenildik. Kasımpaşa macinda ileri hiç gitmedik 2. Yari

samsun atar bundan sonraki golleri bizde bakarız öyle. Ritim bozukluğu var takımda. İkinci yarı iyi bir uyarılmalı.

Samsun 2. yarılarda çok atıyor, biz de düşüyoruz
1 fark yetmez gibi geliyor bana
Tam hocanın alması gereken maç ama umarım yine ezber değişiklikler olmaz

Her şeyi oyuncu yorgunluğuna ve gevşekliğe bağlamaya gerek yok. Tabii ki etkiler ama ilk yarıda gördüğümüz şey rakibin oyun kurulumunu pasifize etmesiydi. Sara ve Torreira'yı çok kalabalık ve dar karşılıyorlar.

Uzun toplarımıza çare bulamadılar ama biz etkili olamadık. Icardi ve Osimhen bu uzun topları leblebi gibi indiriyordu. Sallai yapamıyor bunu haliyle o yüzden yerden ayağa çıkıyoruz. Bu maçı kırarsa Yunus kırar. O topla kat edip adam eksilttikçe savunmada duruşları bozuluyor çünkü.
Samsun iyi bir takım, iyi de kapatıyorlar alanı. Biz ise doğal olarak yorgunuz, tempomuz daha düşük.
Benzer düşünüyoruz üstadım, Samsun iyi çalışmış maça, epey iyiler.

Anladığım kadarıyla ilk yarı durağan geçmişiz ki çok normal totnım maçında çok yorulduk

Geri
Üst Alt