- 12 Haziran 2015
- 35.910
- 31.557
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kına yakarsınsamsun atar bundan sonraki golleri bizde bakarız öyle. Ritim bozukluğu var takımda. İkinci yarı iyi bir uyarılmalı.
Kimse kusura bakmasin, Mertens gol assist yapmis olsada bu sezon her maç kötü yada maximum orta seker.Mertens tot maçında da toplu oyunda bence çok kötüydü. Tarihi fırsat kaçırmamız ve 2 asist yüzünden göze çarpmadı. Yenilseydik herkes söverdi bu maçta da kötü baya
kına yakarsın
Onu kast etmedim rtash yani öndeyken puan verecek duruma gelebiliriz demek istedim...Yalnız biz saldirmadigimiz için yenildik. Kasımpaşa macinda ileri hiç gitmedik 2. Yari
Alakası bile yok. Adamın Ronaldinho olduğunu söyleyen yok zaten ancak futbol sadece topla oynanan bir oyun değil. Maç içerisinde top ayağında değilken hiçbir iş yapmayan Barış ve türevlerine oranla 1000 kat daha iş yapıyor.
Ayrıca oyun aklı gayet iyi. Tek top oynuyor. Pozisyona giriyor. Hızlı. Doğru kararlar veriyor. Ne yapacağını bilerek hareket ediyor. Bir pozisyonu aldı rezil etti kaptırdı diyemezsin, Barış'ın aksine.
Muslera yumurtlar gibi.
Koşmayan hali bile koşan 5 tane barış veya sallai eder.
kanat bek oynar, ama böyle skor yapamayan ( eski kariyeri ) bir oyuncu 4231 kenarı olamaz.
Aynen, Tottenham maçında döndüm mesajı vermiştiAyaksız ya.