⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

İyi tarafından bakarsak 1-0 öndeyiz ve fazla yorulmadık. İkinci yarı için bunlar avantaj ama kullanabilirsek.

Mertens tot maçında da toplu oyunda bence çok kötüydü. Tarihi fırsat kaçırmamız ve 2 asist yüzünden göze çarpmadı. Yenilseydik herkes söverdi bu maçta da kötü baya
Kimse kusura bakmasin, Mertens gol assist yapmis olsada bu sezon her maç kötü yada maximum orta seker.

Yorgunluk mazaretine sığınılacak bir karşılaşma değil, çok önemli maç

Alakası bile yok. Adamın Ronaldinho olduğunu söyleyen yok zaten ancak futbol sadece topla oynanan bir oyun değil. Maç içerisinde top ayağında değilken hiçbir iş yapmayan Barış ve türevlerine oranla 1000 kat daha iş yapıyor.

Ayrıca oyun aklı gayet iyi. Tek top oynuyor. Pozisyona giriyor. Hızlı. Doğru kararlar veriyor. Ne yapacağını bilerek hareket ediyor. Bir pozisyonu aldı rezil etti kaptırdı diyemezsin, Barış'ın aksine.

kanat bek oynar, ama böyle skor yapamayan ( eski kariyeri ) bir oyuncu 4231 kenarı olamaz.

İlk girecek adamın Ziyech olması lazım. Yetenekli olanlar yorgun, diri olanlar yetenekli değil. Ziyech çözer bu maçı.

Koşmayan hali bile koşan 5 tane barış veya sallai eder.

Kimseyi gereksiz yere eleştirmek istemem, her oyuncumuzun katkısı var farklı açılardan.

Ancak hücumdaki en kreatif oyuncumuzun Yunus olduğu ortamda maalesef bir şeyler geriye gidecektir.

Yunus'un oyun zekası, vizyonu, tecrübesi henüz İcardi'nin %30'u kadardır muhtemelen.

Ayrıca İcardi oynarken sahada hücumda gereksiz aksiyonlara girilmiyordu. Mesela İcardi sahada olsaydı Yunus'un o kalabalığın içine girip kaybettiği toptan sonra ağır kalaylamıştı Yunus'u. Kaptanlık, liderlik bunu gerektirir çünkü.

Yunus daha cok iceri
Sallai ve baris daha basit ve zorlamadan oynamalari lazim
Apo.

Biraz sabirli pas oyunu ile rahatlariz.

Mac baya boring simdilik

kanat bek oynar, ama böyle skor yapamayan ( eski kariyeri ) bir oyuncu 4231 kenarı olamaz.

Renkdaş heh bu konuda aynı fikirdeyiz. Tekrar söylüyorum bizim takımımızın mevcut düzeni net şekilde 3-5-2 ve türevleri olmalıdır. 4-4-2, 4-2-3-1 gibi garabet dizilişlerden vazgeçmek zorundayız.

Topun oyunda kaldigi süre 23:22. Inanilmaz düsük tempo olan ilk yarisinin özeti.

Kasımpaşa kokusu alıyorum

Badi ekrem 3lü saçmalığını bırakmazsa tehlike çanları çalıyo

Ben stadda başka maç izledim herhalde, yine çok bilmişler toplanmış.

Tottenham gibi eforlu maçtan sonra Samsun gibi bizden sonra ligin en iyi futbol oynayan takımına maç başı 2 gol atan takımına atak yaptırmadık, şutları yok, ciddi gol pozisyonları yok ve 1-0 öndeyiz. Allah’tan bela aramayın, şımarık herifler

Geri
Üst Alt