⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

İlk girecek adamın Ziyech olması lazım. Yetenekli olanlar yorgun, diri olanlar yetenekli değil. Ziyech çözer bu maçı.
Yaw çok mu ütopik olur bilmiyorum bu saatten sonra ama bu herifin öyle veya böyle her maç süre almasını çok fena istiyorum aşırı yetenekli bir herif hiçbir şey yapmasa 1 orta 1 şutla maçı çözer ama kafasını mı vermiyor bizim hoca mı istemiyor bir türlü anlamadım

Samsun bekledigimden iyi oynadi cok pozisyon bulamadik tek basina osimhen oynadi

Yunus yorgun Sallai Ve baris kotu

Tothenam maçı sonrası takım yorgun

Üzerine bir de ileride Barış Yunus ve Sallai'nin etkisiz performansı işin cabası

İkinci yarıya Ziyech ve Jelert hamlesi gelebilir

Bir de bu Sallai niye sol da takiliyor? Zaten Yunus orada. Baris ta bek mi hucumcu mu belli degil. Wingback gibi de takilmiyor. Arkasinda Sanchez her acigi kapatir diye dusunuyorsa kendisi ve hocasi, bu kismen dogru olsa da mactan sakatlanarak cikar en degerli savunmacimiz. Baris'i cikar, Kaan ya da Jelert'i al, Sallai'yi sag kanada cek. Ntcham surekli birebir kaliyor.

iyi oynadık pozisyonlarda bulduk ama milletin eleştirirsinin temel nedenı hocaya olan guvensızlık cünkü skoru tutma konusunda buyuk eksileri var maalesef

Özür dilerim ama.

Kaç dereceye ulaşmış?

Tekrar pardon :ROFLMAO::asd::asd:
full

Ikinci yari baslasin artik.

Mertens'in sersem toplarını eleştirenler olmuş ama rakip savunmayı en çok o toplar zorluyor. Adamlar zaten yerleşerek savunmaya alışık. Mertens o pasları atınca dağılmaya müsait oluyorlar.

Geri
Üst Alt