⚽ SL 24/25 H:12 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 10 Kasım

ilkinden bir şey anlamadım ama ikincisi doğru karardı bence
nelsson'un saçmalaması. adamı orada itmenin mantıklı açıklaması yok. zaten sırtı dönük.
iyice dağıldı oynamadığı için sanki. transferini yapmak lazım artık.
Yaw başlayacağım artık; Djiku hıyarı bizim adama yumruk atar, VAR karışamaz cart cırt muhabbet döner. Nelsson itiyor ama eleman pasını veriyor, Icardi 3 sezonda 200 kere şu şekil itilmiştir, bir defa penaltı diye iddia etmedik. Bu sezon Icardi şu şekilde sene başı 20 kere yerde kaldı, ayıp ya

kesin ikinci golden sonra topu dikti nerede sarı kart diyenler çıkar osimhen için.

Yönetim kazandigimiz sürece susmaya devam edecek bence

Hatipoglu mac sonu konusur ama onun aciklamalari etkisiz kaliyor

Ota boka penalti caliyorlar elimizi kolumuzu baglasinlar da oyle cikalim ozaman maclara bu nasil bir sacmaliktir

feramuz: aşkın olayım sacmalıgı bitmeli

o sırada her golde aşkın olayım calması!!

Konuşsa dahi kendi taraftarı dinlemiyor mıy mıy. Konuşan tek adamı postaladılar. Akşam seyrederiz hakem korkmadı, pozisyonlar penaltıydı diye. Tam fenerde istiyor, beraber gidin işte tffye yabancı hakem ve var getirin

Başkaları gibi ağlamayacağız topunuz gelin alayınızı üst üste koyacağız!!!!

Yaw başlayacağım artık; Djiku hıyarı bizim adama yumruk atar, VAR karışamaz cart cırt muhabbet döner. Nelsson itiyor ama eleman pasını veriyor, Icardi 3 sezonda 200 kere şu şekil itilmiştir, bir defa penaltı diye iddia etmedik. Bu sezon Icardi şu şekilde sene başı 20 kere yerde kaldı, ayıp ya
bir anlam ifade etmiyor. topçu aptallık etmeyip itmeyecek.
nelsson 10/10 hatalı bu pozisyonda

Artık bizim maçlarda rakipler ceza sahasına girer girmez kendini yere atacaklar.
Aleyhimize en çok penaltı çalınan sezon olacak.
Nasılsa yönetim ve penaltı özürlüsü kalecimiz var.

şükür bunuda atlattık hakem her şeyi denedi haysiyetsiz

Geri
Üst Alt