- 21 Ocak 2010
- 72.534
- 51.022
- 5.003
agrisi yoktur fazla@Melih Peker nasıl yürüyor hadi onu geçtim nasıl hoplayıp zıplıyor bu adam ?![]()
ayrica bunlar topcu kaslari guclu dizi stabil demek ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
agrisi yoktur fazla@Melih Peker nasıl yürüyor hadi onu geçtim nasıl hoplayıp zıplıyor bu adam ?![]()
edGol kralı şu anda penaltimobilemi
Çapraz bağ kopması yok bence, yanlış mı açıkladılar acabaagrisi yoktur fazla
ayrica bunlar topcu kaslari guclu dizi stabil demek ki
gttekin üzgünGüntekin yine yendigimiz bir rakibin nasıl oynaması gerektiğini anlatiyor
degil mi musleranin isyan ettigi gibi elimiz kolumuz bagli oynayalim gelen gecen iceri girsinbir anlam ifade etmiyor. topçu aptallık etmeyip itmeyecek.
nelsson 10/10 hatalı bu pozisyonda
Penaltı kazanırsak kısa sürede geçer. Kazanmasakta sene sonu gol kralı oshimhen
benim bakış açım hep şöyleYaw geçen sene ki Sivas maçını izle 3-4 kere şöyle indirdiler bizimkileri. Nelsson’un hatasına koyayım, VAR nasıl çağırabilir şunu ya. Operasyon butonuna bastılar, senin kafada olsak içimizden geçerler
ameliyat olacak demezlerdi o zamanÇapraz bağ kopması yok bence, yanlış mı açıkladılar acaba
Ümit özatın ardı yanmış dk başı tweet atıyorNasil 2 penalti uydurdu şerefsiz herifler ya
Bjk ye anlatsın. Yanık geçer belkiGüntekin yine yendigimiz bir rakibin nasıl oynaması gerektiğini anlatiyor
Sacma sapan konusmayi birakalim tepkiyi olmasi gereken yere yonlendirelimbir anlam ifade etmiyor. topçu aptallık etmeyip itmeyecek.
nelsson 10/10 hatalı bu pozisyonda