Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.596
- 90.193
- 5.003
Naber lan?hakeme rağmen rahat bir maçtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naber lan?hakeme rağmen rahat bir maçtı
kafasi kesik tavuk gibi ne yaptigini bilmeyen bir haldeydiBerkan da kötü oynadı bu arada. Daha derli toplu oynaması lazım. Zaten 15-20 dk bir oyun bekliyoruz.
Okan kocuk yuzunden mi agliyorÜmit özatın ardı yanmış dk başı tweet atıyor
katılmıyorum ben. ilkine itiraz etmek daha mantıklı. burada nelsson hatalı.Sacma sapan konusmayi birakalim tepkiyi olmasi gereken yere yonlendirelim
Su pozisyonda nelssona kizmak sacmalik
Valla reis sen daha iyi bilirsin tabi ama garip geldi banaameliyat olacak demezlerdi o zaman
6 değil mi. 1 tanesini kaçırdı ADSSarı kart konuşan oe için çıkın aleyhine en çok penaltı verilen kim konuşun. 11 maçta 5 penaltı ne şerefsizler
Yapı, robert, penaltı, aklı kalbi çelişen topçu başkan kombo yapıyor herşeyi deniyorOkan kocuk yuzunden mi agliyor
Çip baliçe bak, samsun beraberligi haketmiṣ miṣGüntekin yine yendigimiz bir rakibin nasıl oynaması gerektiğini anlatiyor
cok buyuk olay olur birinin kellesi gider ya kopuk degilmis vs derlerseValla reis sen daha iyi bilirsin tabi ama garip geldi bana
Ne alakası yaw. O zaman her pozisyon penaltı.bir anlam ifade etmiyor. topçu aptallık etmeyip itmeyecek.
nelsson 10/10 hatalı bu pozisyonda