- 5 Eylül 2014
- 84.694
- 70.558
- 4.513
tamamdırSolet ve romulo southampton dan degiller, romulo direk brezilyadan kiralanmis, solet de bulgaristandan, bi o japon ve juan southamptondan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamdırSolet ve romulo southampton dan degiller, romulo direk brezilyadan kiralanmis, solet de bulgaristandan, bi o japon ve juan southamptondan
tamamdır
iyiyim kral sendostum nasılsın
iyiyim kral sen
boşver çık git evine yatiyim ama uykusuz mesai deyim
yeniasir goztepe muhabiri arkadaşım, onun sayesinde kulübün içini iyi biliyorum ,yani yabancı oyuncuların çoğu southa imza atmasa bile o düşünceyle alınan adamlar romulo japon oyuncu ve taha net olarak öyleSolet ve romulo southampton dan degiller, romulo direk brezilyadan kiralanmis, solet de bulgaristandan, bi o japon ve juan southamptondan
haklısın vazgeçtim. haftaya aboubakarlı hatay jkye çaksın. bronckhorst kovulsun. jk fb maçına sergen, arda veya ismail kartal ile çıksın. o maç bu 3 hocadan birinin ilk maçı olsun.Boşuna ümitlenmeyin o maçta yüz yılın yatışı olacak. Küçük şikeciler büyük şikecilerin altına yatacak.