⚽ SL 24/25 H:13 | Bodrum FK 0-1 Galatasaray | MS | 23 Kasım

Aynen yediyüzbin parametreye sahip 30 kişinin dahil olduğu bir spor dalı ile, bireysel iki sporcunun salonda karşılaştığı bir spor dalını karşılaştırma işi.

Ben neyden bahsediyorum, sen neyden.
Örnek abd basket takımıyla bizim gs ekmas ( potanın şabanları) olsa?

Anlamak istemedikten sonra ne değişecek ki?

Şindi ne diyecen?

Anladığın,cevap verememenden anlaşıldı aslında da neyse

Örnek abd basket takımıyla bizim gs ekmas ( potanın şabanları) olsa?

Anlamak istemedikten sonra ne değişecek ki?

Şindi ne diyecen?

Anladığın,cevap verememenden anlaşıldı aslında da neyse
Evet gs ile bodrum futbol takımları arasında, ABD basket takımı ile gs elmas arasındaki kadar fark var aynen.

Real Madrid - Yimpaş Yozgatspor yazsaydın bari, basket branşına neden gittin boşu boşuna?

Esas sen cevap veremiyorsun, veremeyince de agresife bağlıyorsun.

Çünkü sen haklı olmak konusunda takıntılısın. Bu yüzden seninle farklı fikirde olmak bir zul. Çünkü sen kendi fikrinin daima mutlak doğru olduğunu düşünüyorsun.

Ayrıca işin en komik tarafı ne biliyor musun, profesyonel bir teknik direktörden daha fazla futbolu bildiğini düşünüyorsun. Yani ligdeki en kötü takımın en kötü hocasının yardımcısından bile daha fazla futbolu bilmiyorsun. Buradaki kimse bilmiyor. Kendi çapımızda yazışıyoruz sadece.

Seni ciddiye alıp bu şekilde uzun uzun fikir alış verişi yapan son üyeyi de bezdirme derim bence. :)

Ya da sen bilirsin tabi, ne diyeyim.

Evet gs ile bodrum futbol takımları arasında, ABD basket takımı ile gs elmas arasındaki kadar fark var aynen.

Real Madrid - Yimpaş Yozgatspor yazsaydın bari, basket branşına neden gittin boşu boşuna?

Esas sen cevap veremiyorsun, veremeyince de agresife bağlıyorsun.

Çünkü sen haklı olmak konusunda takıntılısın. Bu yüzden seninle farklı fikirde olmak bir zul. Çünkü sen kendi fikrinin daima mutlak doğru olduğunu düşünüyorsun.

Ayrıca işin en komik tarafı ne biliyor musun, profesyonel bir teknik direktörden daha fazla futbolu bildiğini düşünüyorsun. Yani ligdeki en kötü takımın en kötü hocasının yardımcısından bile daha fazla futbolu bilmiyorsun. Buradaki kimse bilmiyor. Kendi çapımızda yazışıyoruz sadece.

Seni ciddiye alıp bu şekilde uzun uzun fikir alış verişi yapan son üyeyi de bezdirme derim bence. :)

Ya da sen bilirsin tabi, ne diyeyim.

Sağol iyi ki varsın

Bodrumun kalesine göre sol üstte direğin ordan kaçak maç izleyenler var sdasdd. Az önce girdiler kadraja @Danyal Artemis sende biletten dolayı ağla :asd:
bizim taraftrın olduğu yerdeydim ben ya. girdik çok şükür. bok gibi maç oldu ama olsun.
ultraslanla maç falan izlenmez bu arada. maçtan bağımsız marş söyleme topluluğu anasını satayim. bats'ın pankart yerine kadına kostu ya o kadın hizasındaydık. .d

sebattin desen ayrı komik. hava 5 derece milleti suluyor bağırmıyorlar diye. :d mertens maç sonu bi forma gtirdi tribüne biri elini uzattı aldı höt diyip elinden aldı formasını sebo :D

Geri
Üst Alt