SL 24/25 H:13 | Kayserispor 2-6 Fenerbahçe | MS | 23 Kasım

jk fenere yatar. yatmasa da hakemler fenere verir zaten. bize de samsun ve paşa maçlarındaki gibi penaltılar verilirse takılma ihtimalimiz yüksek. ama dediğin gibi, en azından jk fb maçına kadar takılmadan gitmeliyiz.
ek olarak ben eyüpspor'dan da süpriz bekliyorum, eyüp gerçekten iyi oynuyor ve arda turan bu maça varını yoğunu ortaya koyacaktır. eyüpspor - fenerbahçe maçını Galatasaray v2. olarak düşünebiliriz, bunu inkar etmeye gerek yok. arda da en azından bizim kadar bu maçtaki arzusunu, isteğini gösterecektir ve oyunculara aşılayacaktır.

Adamlar yürüyerek baskı altına almadan 6 attılar komedi gibi. Yapı kredi butun borçlarınızı sildi tamam

yaklaşık 600 metreden atıyordu

İnşallah yediğiniz bu kadar golden dolayi tek gol averaji ile düşersin kayseri. Sana en acı olay bu olur. Ahh ahh keşke biraz haysiyetimiz olsaydi diyip durursunuz sonra

ek olarak ben eyüpspor'dan da süpriz bekliyorum, eyüp gerçekten iyi oynuyor ve arda turan bu maça varını yoğunu ortaya koyacaktır. eyüpspor - fenerbahçe maçını Galatasaray v2. olarak düşünebiliriz, bunu inkar etmeye gerek yok. arda da en azından bizim kadar bu maçtaki arzusunu, isteğini gösterecektir ve oyunculara aşılayacaktır.
valla ardaya 1 gram güvenmiyom. umarım dediğin gibi olur.

bugünde şaşırmadık

Haramzadeler Kayseri'ye karşı bile hakem yardımına ihtiyaç duyarak yarışta tutulmaya devam ediyor. Biraz dişli bir rakip çıktı mı tokadı yiyip oturuyorlar.

Geri
Üst Alt