- 6 Eylül 2014
- 83.209
- 56.785
- 4.283
Algı yapacaklar işte böyle boyleaverajda geçtiler bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Algı yapacaklar işte böyle boyleaverajda geçtiler bizi
artık ateistimallahın adaletine güvenim sonsuz
berabere biteceğini umuyorum
Yani bunlar doğru fakat bizde extra kötü oynuyoruz kayseri ve Rize maçlarında3. Dkda penaltı veren hakem, her geldiğini içeri alan rakip kaleci olmayınca zorlanırsın.
Şu kaleciyi izle bizim maçta. Geçen yıl 0-0 biten maçta maçın oyuncusuydu.
ek olarak ben eyüpspor'dan da süpriz bekliyorum, eyüp gerçekten iyi oynuyor ve arda turan bu maça varını yoğunu ortaya koyacaktır. eyüpspor - fenerbahçe maçını Galatasaray v2. olarak düşünebiliriz, bunu inkar etmeye gerek yok. arda da en azından bizim kadar bu maçtaki arzusunu, isteğini gösterecektir ve oyunculara aşılayacaktır.jk fenere yatar. yatmasa da hakemler fenere verir zaten. bize de samsun ve paşa maçlarındaki gibi penaltılar verilirse takılma ihtimalimiz yüksek. ama dediğin gibi, en azından jk fb maçına kadar takılmadan gitmeliyiz.
valla ardaya 1 gram güvenmiyom. umarım dediğin gibi olur.ek olarak ben eyüpspor'dan da süpriz bekliyorum, eyüp gerçekten iyi oynuyor ve arda turan bu maça varını yoğunu ortaya koyacaktır. eyüpspor - fenerbahçe maçını Galatasaray v2. olarak düşünebiliriz, bunu inkar etmeye gerek yok. arda da en azından bizim kadar bu maçtaki arzusunu, isteğini gösterecektir ve oyunculara aşılayacaktır.
Fenerli Hakemlerde formdahaftaya Selçukun antebiyle oynuyor febe formda şuan antep
serhan ne dıyor6 tane atılır mı be
Evet, ne demiştikKayseri 2’yi bulursa maç çok farklı yerlere gidebilir. 7-2 bitebilir mesela
yarma6 tane atılır mı be