Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.822
- 4.531
- 1.468
mhy beklenmedik topu kontrolüne almasa, gollük pasi veremese 4. golde, kayseri 3ü bulacakti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin penaltısini biz hariç herkese veriyorlar maalesef ligteDisardaydim. Posyonlari simdi gördum. Skandal oglu skandal, febeye beles pen6, kayserinki verilmemis, febenin 3cu gol ofsayt
Allah belanizi versin. Siz böyle caldikca sampiyon olacaginizi mi saniyorsunuz?
Bize gelince o emsalFenerin penaltısini biz hariç herkese veriyorlar maalesef ligte
Kayserinin verilmeyen ciddi komedi
Ama 3.golleri ofsayt değilmiş emsalleride varmış nasıl iş anlamadim
Biz atsak kesin ofsayt idi. Nesrin hamle yapiyor sonucta, defansi da kaleceyi de yaniltiyorFenerin penaltısini biz hariç herkese veriyorlar maalesef ligte
Kayserinin verilmeyen ciddi komedi
Ama 3.golleri ofsayt değilmiş emsalleride varmış nasıl iş anlamadim
O konu net yönetim rezilliği haciosman bile dedi yöneticiler bize gelebilir yanlışları söyleyebilir vs yani kim daha çok ağlar ve tehdit ederse ona penaltı verilirBiz atsak kesin ofsayt idi. Nesrin hamle yapiyor sonucta, defansi da kaleceyi de yaniltiyor
Bizim net penaltilarimiz bile verilmiyor febenin ki gibileri hic vermezler zaten
O kadar doğru bir yorum ki..bizde 1 tane 80 iq üzeri ve gerçek gs li yönetici olsa bunları öyle bir rezil eder ki herifler inanılmaz koz veriyorlar ,sadece penaltı üzerinden bile çakılabilir