SL 24/25 H:13 | Kayserispor 2-6 Fenerbahçe | MS | 23 Kasım

mhy beklenmedik topu kontrolüne almasa, gollük pasi veremese 4. golde, kayseri 3ü bulacakti.

Disardaydim. Posyonlari simdi gördum. Skandal oglu skandal, febeye beles pen6, kayserinki verilmemis, febenin 3cu gol ofsayt

Allah belanizi versin. Siz böyle caldikca sampiyon olacaginizi mi saniyorsunuz?
Fenerin penaltısini biz hariç herkese veriyorlar maalesef ligte
Kayserinin verilmeyen ciddi komedi
Ama 3.golleri ofsayt değilmiş emsalleride varmış nasıl iş anlamadim

Fenerin penaltısini biz hariç herkese veriyorlar maalesef ligte
Kayserinin verilmeyen ciddi komedi
Ama 3.golleri ofsayt değilmiş emsalleride varmış nasıl iş anlamadim
Biz atsak kesin ofsayt idi. Nesrin hamle yapiyor sonucta, defansi da kaleceyi de yaniltiyor

Bizim net penaltilarimiz bile verilmiyor febenin ki gibileri hic vermezler zaten

Biz atsak kesin ofsayt idi. Nesrin hamle yapiyor sonucta, defansi da kaleceyi de yaniltiyor

Bizim net penaltilarimiz bile verilmiyor febenin ki gibileri hic vermezler zaten
O konu net yönetim rezilliği haciosman bile dedi yöneticiler bize gelebilir yanlışları söyleyebilir vs yani kim daha çok ağlar ve tehdit ederse ona penaltı verilir

3-2den sonra korner dönüşü 2 kontra golu yemekte tuhaf gotu ağır fbden

Kayseri geçen sene bizim maçtan sonra olmayan pozisyon için zırlıyordu ağzını açmazlar bunlara.

Geçen sene oynanan pendik ve deplasmandaki trabzon maçında oldugu gibi hem sivas hem de kayseri macinda lehlerine şaibeli 3-4 karar oldu sonuca etki edecek şekilde.pendik macinda welington kolay atılmıştı,olmayan penaltı ve 3 veya 4.golleri ofsaytı.
trabzonu oncesinde faul olan 2 golle yendiler,penaltıda djiku atılmadı.say say bitmiyor şikeleri.ondan sonra 99 puan topladık,kasımda hemen şampiyon mu ilan edilir diyolar sivas ve kayseri maciyla gaza gelip.arka bahçelerini bile hakemle yenenler için fazla avutucu bunlar

Geri
Üst Alt