- 31 Ağustos 2021
- 70.434
- 50.400
- 3.843
yok , "bakın VAR fenere çalışmıyor, penaltıyı iptal etti orta hakemi çağırarak" piyesi izledik.Bunlar penaltı mı attı yine.
ama maç 1-1 olsa o penatı atılacaktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok , "bakın VAR fenere çalışmıyor, penaltıyı iptal etti orta hakemi çağırarak" piyesi izledik.Bunlar penaltı mı attı yine.
maç oyannırken bunu dedim bende - becerebilecekleri ya da bizi etkilerden ziyade ..bu şekilde olunca heriflerin çantaları havalarda uçuşuyor.Şimdi ne hayaller kuruyorlardır 3 puan farka indirdikde şampiyonuzda
okan hocanın tarzı cok garantici bir adam ,muhtemelen karakteride böyledir yani aslında tam klasık devlet memuru hiç riskleri sevmeyen tarzokan hocayı eleştirirken aslında demek istediğimi özetlemişsin hocam.
ben hayretler içinde kalıyorum yani 9 M veriyoruz bir topçuya TR ekonomisini düşünerek ve süre vermiyoruz - daha doğrusu güvenmiyoruz demek istemiyorum ama tam anlamadığım bir olay. hadi avrupa maçlarında biraz anlarım ederimde ligde bile güvenemeyeceksek süre vermeyeceksek yani...Köhn bile daha çok şans aldı (ki onu bile alışmadığı sistemde , çok top kaybı yapan bir kerem arkasında oynattık). bana garip geliyor.
demek Doue'yi almış olsak - oda oynamayacak mıydı mesela.
kazımcan ile bayern maçlarına çıkabilen çekinmeyerek artık yok gibi bir şey. Bir maçtada skoru bulmuşken mertens çıksın 20 dk eyüp oynasın , ne bileyim hala bizde mi eminde olamıyorum şu an ayağı fena olmayn gökdeniz gürpüz oynasın 15 dk falan. ya da sara yoruldu mu - skor almışsan güven şu çocuklara opsiyon yarat kendine.
TR kupası maçlarının dışında da izlemek olur mu olmaz mısını görmek lazım bana göre.
demirbay geçen sene çok beğenmesemde iş yaptı mı yaptı- sertlik kattı etti. bu sezon ama biraz taraftar tepkisi gelince goy goy dayı muhabbetide kesilince mental olarak sıkıntılı besbelli ama sara yerine hep oyuna alıyor hoca. Kalıplaşmış ezbere hamleler gibi görünmeye başladı - doğru ama yanlış bilemiyorum.
uzun lafın kısası daha çok oyuncuyu, daha çok özellik elde ederek kullanmak gerekiyor. bu belki dünkü gibi maçların sonucunu kesin değiştirmez ama lig genelinde çok işine yarar.
Emin bayram biraz bundan dolayı umursamadı gitti.
yani ya dediğin gibi ya da "bununda tribiyle uğraşamayacğım" modu mu var bilmiyorum..okan hocanın tarzı cok garantici bir adam ,muhtemelen karakteride böyledir yani aslında tam klasık devlet memuru hiç riskleri sevmeyen tarz
ama işte yapacagı şeyler risk bile sayılmaz kadroyu genişletmeme tamamen kendi tercıhı ve cogumuza göre hatası
bu sekilde farkında degil eldeki 12 13 oyuncuyuda cok yoruyor ki avrupada var ve sakatlıklar basladı icardi gitti apo sakatlandı kaan sakatlandı
o yüzde 3yıldır diyorum bu adamın yanına cok kaliteli yabancı yardımcı şart diye cunku bazı şeyleri goremıyor yada görüyor ama inadı tahminimzden buyuk
Okudum Can, benden daha iyi ifade etmişsin düşündüklerimi. Bu bende oyunu değiştiren oyuncuları daha fazla izlenimi yaratmış olabilir, mesajını okuyunca daha doğru geldi.oyunu değiştiren oyuncudan ziyade üsttede yazdım - herfiler hep kalablık oluyorlar birinden biri fırsat buluyor 3 ya da 4 defa - bir şekilde giriyor top (genelde hakeminde itelemesiyle )
bizde mesela eyüp maçında 2-2den sonra yaptık eyüp skora yatınca - biraz daha süre olsa atardıkta belki ama daha erkenden yapabilirdik.
ikinci yarıda 2-1 erkenden bulduk 3 leyemedik - çok basit goller yiyoruz malesef.
Zaten hocaya bağlıyorum ben bu durumu. Geçen sezon 11 çıkanlar şimdi oyuna girince bile yetersiz geliyorsa sorun vardır. Kadro darlığı derken, eldeki oyunculardan verim alma konusunda iyi değiliz diyorum onlara göre.cengiz,kadroyu kısıtlı kullanmak hoca tercihi ben senın ne demek istedigini anladım haklısında aslınd ama hocanın tarzı bu 3yıldır kafasında 12 13 oyuncu belirliyor bunlardan biri ölmedigi sürece sezonu onlarla götürüyor digerleri sadece yedek oyuncusu işte bu kafa yapısını kırması lazım
berkan ziyech hatta demirbay hatta eyüp
jelert bu cocukları hic kullanmıyor oyuncu oynadıkca form tutar özguven kazanır
ziyech bize kac tane mac aldı
keza demırbayda aldı
yani senın şu yazdıgın sorunun temeli kadro darlıgı degil aslında yani hoca tercihi ona bunu yanlıs yapıyorsun diyecek biride yok misal fenerde acun mouyu uyarmış yerlileri ve nesrinide kullan diye
gerçi onlarda yine aynı seyi söylüyorum tadic ve dzeko sakatlansa hapı yutarlar bu ikisi dısında sahaya akıl koyan mac cözen adamları yok
ama bizim işte hocanın inatçı olması cok agrıtıyor basımızı
Demirbay ve ziyechin aldığı maçlar çabuk unutuldu.cunku hoca gibi taraftarda tüketici olmaya başladı.nerde gorulmus bi hocaya bu kadar bek alındığı,çocuk oyuncağı mi bu iş demiyo kimse yalakalıktan.ikiz dingiller gibi koselerde kakara kikiri,müthiş kibirle o gitsin bu gelsin muhabbeti dönüyorcengiz,kadroyu kısıtlı kullanmak hoca tercihi ben senın ne demek istedigini anladım haklısında aslınd ama hocanın tarzı bu 3yıldır kafasında 12 13 oyuncu belirliyor bunlardan biri ölmedigi sürece sezonu onlarla götürüyor digerleri sadece yedek oyuncusu işte bu kafa yapısını kırması lazım
berkan ziyech hatta demirbay hatta eyüp
jelert bu cocukları hic kullanmıyor oyuncu oynadıkca form tutar özguven kazanır
ziyech bize kac tane mac aldı
keza demırbayda aldı
yani senın şu yazdıgın sorunun temeli kadro darlıgı degil aslında yani hoca tercihi ona bunu yanlıs yapıyorsun diyecek biride yok misal fenerde acun mouyu uyarmış yerlileri ve nesrinide kullan diye
gerçi onlarda yine aynı seyi söylüyorum tadic ve dzeko sakatlansa hapı yutarlar bu ikisi dısında sahaya akıl koyan mac cözen adamları yok
ama bizim işte hocanın inatçı olması cok agrıtıyor basımızı
şansıszlık demek çok basite indirgiyor gözümde.1.45 xG'den 3 gol buldular biz 4.75 xG'den 2 gol bulduk...
Bunun sorumlusu kenardaki adam kusura bakmasın kimse.Aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Bizim noksanımız, onların artısı oluyor. 40 yaşındaki adam girince oyun değişiyor mu, evet. Maxim girince değişiyor mu evet. Yeri geliyor İrfan girince değişiyor mu, evet.
Sende bizde kim var abi oyunu değiştiren? Bats belki gol atarsa kurtarıcı olabilir, Hatay ve Bodrum maçı gibi. Sara çıkmasın istiyoruz daha. Mertens 4 günde 180 dakika top oynadı, yerine Ziyech'i bile kullanamıyoruz. Dün Berkan'ı 3'lüde kullanıyoruz. Metehan-Sanchez-Berkan. Bu nedir diyesi geliyor insanın.
Oyuncuları kullanamıyorsak, güncel haliyle bu konuda daha iyiler denmesinde ne var?
Bugün yazdım 4'lü çıksak, dediğin gibi Berkan - Jelert falan koysak bile 3'lü oynamaktan daha iyidir ama bunu yapmıyoruz ve verim alamıyoruz işte yedeklerden. Hoca gözünden yazıyorum bek yok diye. Bana kalsa İcardi sakatlandığı gün 4'lüye geri dönerdim.
İkili averaj iki maç bitince olur renktaşım şimdi genele bakılır maalesefYenilsek de liderliği vermiyoruz ikili averaj
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener şampiyon bu seneŞimdi ne hayaller kuruyorlardır 3 puan farka indirdikde şampiyonuzda
Zaha gitmese kasimpasa ve eyup macinda süre alsa yenerdik vallahi,adamın sutu var en azindan ve 10 gol atmış geçen sezon ligde.keremin verdiği katkı da ortada.ve şu an yedekten 0 katki aliyosun.kerem niye fatih hocaya imzalı forma verdi de okan buruga vermedi,neden okan buruga veda etmedi doğru düzgün soran yok.tuketime devam.angelino falan bokluyolar hala bi deBunun sorumlusu kenardaki adam kusura bakmasın kimse.
Maaşını verdiğin adam fransada sürgünde. Yerine kadroya yazdığın yabancı ama yerli adam yok ortalıkta.
Oğuz 20 maç sonra ortaya çıkınca süper oluyor biz sahaya 18 yaşında barcelonanın süper star olabilir diye aldığı adamı sokamıyoruz.
Sezon başı kafaya taktı ziyech ve sahayı yemek için. Abi kadroyu da bozsa içeriyi de bozsa bu adam kanarda ekstra güç kontrol edeceksin usturacaksın.
Çetnik selamı yapan adamla kanında bosna kanı olan adam kan kardeş olabiliyor. Kenarda kimseye pas atmayan sadece top benim kafasındaki adamı bazı takımlar küstürmüyor bizimkiler suçlu oluyor sonra kadro dar.
Kardoyu dar hale getirenler bunun sorumluğunu alacak. 4 tane yabancıdan verim alamıyorsun. 1 tanesi sezonu kapattı 9 tane yabancıya düştün zaten.
Bunlardan bir tanesi yedek forvet. Sezon başında bunun savaşını verdik zaten rotasyon iyi değil diye sırıtan kel bir herif vardı. Kenardaki hoca da farklı düşünmüyor bu konuda maalesef.
O zaman yusufu, jelerti, nelssonu, ziyechi kullanacaksın.
Ne abi her hafta Tottenham ile mi maç yapıyoruz da bu adamları sahaya atamıyoruz biz.
Angelino bok gibi herif de kerem yada zaha yada ikisi de tutulmalıydı takımda.Zaha gitmese kasimpasa ve eyup macinda süre alsa yenerdik vallahi,adamın sutu var en azindan ve 10 gol atmış geçen sezon ligde.keremin verdiği katkı da ortada.ve şu an yedekten 0 katki aliyosun.kerem niye fatih hocaya imzalı forma verdi de okan buruga vermedi,neden okan buruga veda etmedi doğru düzgün soran yok.tuketime devam.angelino falan bokluyolar hala bi de
O kadar skor üreten 2 adam gitmemeliydiAngelino bok gibi herif de kerem yada zaha yada ikisi de tutulmalıydı takımda.
41 yaşıma dün girdim 35 yıldır üst düzey maç izlerim bu sezon ki Okan hoca kadar dar kadroyla devam eden hoca görmedim.Bunun sorumlusu kenardaki adam kusura bakmasın kimse.
Maaşını verdiğin adam fransada sürgünde. Yerine kadroya yazdığın yabancı ama yerli adam yok ortalıkta.
Oğuz 20 maç sonra ortaya çıkınca süper oluyor biz sahaya 18 yaşında barcelonanın süper star olabilir diye aldığı adamı sokamıyoruz.
Sezon başı kafaya taktı ziyech ve sahayı yemek için. Abi kadroyu da bozsa içeriyi de bozsa bu adam kanarda ekstra güç kontrol edeceksin usturacaksın.
Çetnik selamı yapan adamla kanında bosna kanı olan adam kan kardeş olabiliyor. Kenarda kimseye pas atmayan sadece top benim kafasındaki adamı bazı takımlar küstürmüyor bizimkiler suçlu oluyor sonra kadro dar.
Kardoyu dar hale getirenler bunun sorumluğunu alacak. 4 tane yabancıdan verim alamıyorsun. 1 tanesi sezonu kapattı 9 tane yabancıya düştün zaten.
Bunlardan bir tanesi yedek forvet. Sezon başında bunun savaşını verdik zaten rotasyon iyi değil diye sırıtan kel bir herif vardı. Kenardaki hoca da farklı düşünmüyor bu konuda maalesef.
O zaman yusufu, jelerti, nelssonu, ziyechi kullanacaksın.
Ne abi her hafta Tottenham ile mi maç yapıyoruz da bu adamları sahaya atamıyoruz biz.