Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.194
- 39.459
- 3.993
Kısmen doğru çünkü eksikler var ,fener arkada sağlam filan durmuyor böyle düşünenler maçları izlemeyenler istisnalar harici maçlarında 2 yada 3 isabetli şutları bitiriyorlar genelde yani yakaladığını atıyorlar dün bizim maçta yazmistim fenerin 4 maçta girdiği pozisyona biz tek maçta giriyoruz ve daha önemlisi fener arkayı sağlam tutmuyor aksine her maç kalesinde kaç tane pozisyon veriyorlar ama rakipler atamıyor birturlu yada hakemler izin vermiyor rakibe penaltı vermiyor gibi goztepe ve Samsun şans değildi 2 maçında izledim iyi oynatan taraf rakipti hatta son dk gollerini geçtim o maçta 3 puanı rakipleri haketmisti ama işte sansta onemliBu ligde arkada sağlam duran takımı anadolu takımları asla açamaz, sağlam takım dediğiniz takımlar ligimizde yok maalesef. Samsun ile Göztepe son saniye golleri atamasa adamlar takılmıyordu bile.
Biz ise içerde puan bırakan gevşek ve her an her yerde puan bırakabilecek, forveti gol kaçırma makinesi olan bir takımız. Bodrum'un o direkten dönen topu ya da ne bileyim Alanya'da son saniye Serdar Dursun boş kaleye atsa Beşiktaş gibi olabilirdik.