SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

Bu ligde arkada sağlam duran takımı anadolu takımları asla açamaz, sağlam takım dediğiniz takımlar ligimizde yok maalesef. Samsun ile Göztepe son saniye golleri atamasa adamlar takılmıyordu bile.

Biz ise içerde puan bırakan gevşek ve her an her yerde puan bırakabilecek, forveti gol kaçırma makinesi olan bir takımız. Bodrum'un o direkten dönen topu ya da ne bileyim Alanya'da son saniye Serdar Dursun boş kaleye atsa Beşiktaş gibi olabilirdik.
Kısmen doğru çünkü eksikler var ,fener arkada sağlam filan durmuyor böyle düşünenler maçları izlemeyenler istisnalar harici maçlarında 2 yada 3 isabetli şutları bitiriyorlar genelde yani yakaladığını atıyorlar dün bizim maçta yazmistim fenerin 4 maçta girdiği pozisyona biz tek maçta giriyoruz ve daha önemlisi fener arkayı sağlam tutmuyor aksine her maç kalesinde kaç tane pozisyon veriyorlar ama rakipler atamıyor birturlu yada hakemler izin vermiyor rakibe penaltı vermiyor gibi goztepe ve Samsun şans değildi 2 maçında izledim iyi oynatan taraf rakipti hatta son dk gollerini geçtim o maçta 3 puanı rakipleri haketmisti ama işte sansta onemli

Abi adam çaprazdan vuruyor kaleci gözünü kapatıp kafasını eğiyor. Bizde osimhen vuruyor kaleci gözünü kırpmıyor bile topa doğru zıplıyor.
Soran olursa da eski Galatasaraylı diye yatacaklar.

Bu şerefsizlere dünyayı dar etmemiz lazım da işte
Bu salaklarda iftira biter mi. Biz ezip geçmemiz lazım. Nededikleri çok önemli değil.

Bodrum maçı alkmar maçı ve Eyüp maçı. Bir sürü gol kaciriyoruz. Bu neden oluyor.

Samsun ve göztepe bunları kadikoyde yenebilir,hani selcuktan zaten pek bisey beklememeliydi.ikinci yarı başı halili kanada almayan bi hoca neticede

Kısmen doğru çünkü eksikler var ,fener arkada sağlam filan durmuyor böyle düşünenler maçları izlemeyenler istisnalar harici maçlarında 2 yada 3 isabetli şutları bitiriyorlar genelde yani yakaladığını atıyorlar dün bizim maçta yazmistim fenerin 4 maçta girdiği pozisyona biz tek maçta giriyoruz ve daha önemlisi fener arkayı sağlam tutmuyor aksine her maç kalesinde kaç tane pozisyon veriyorlar ama rakipler atamıyor birturlu yada hakemler izin vermiyor rakibe penaltı vermiyor gibi goztepe ve Samsun şans değildi 2 maçında izledim iyi oynatan taraf rakipti hatta son dk gollerini geçtim o maçta 3 puanı rakipleri haketmisti ama işte sansta onemli
Kadıköye gelen takimlar hakemden penalti falan beklemeyecek,fb aleyhine kırmızı kart beklemeyecek abi.Ben bunu 4 senedir söylüyorum.savunmada dikkatli,yakaladıklarını da atacaklar bu kadar basıt.ama fb bodrum maçından beri müthiş şanslı ve bu şans bi yerde bitecek

Jacobs geri dönüş 25 aralık diyor transfermarkt
Apo ayağını bile basamıyordu
kaan 1 ay yok zaten
Kaan sakatlanalı 10 gün oldu zaten. Sağ üst arka adale Transfermarkta bakarsan kostic 1 ay daha sakattı.

24/25 Uyluk gerilmesi 23 Kas 2024 23 Ara 2024 30 gün

Birde İrfan denen herifin sakatlık geçmişine bak.
Çıtkırıldım adam
İrfan’ın Sakatlık Geçmişi

24/25 Sezonu

• Üst adale yırtığı: 3 Kasım 2024 - 20 Kasım 2024 (17 gün)

23/24 Sezonu

• Alt baldır kas yırtığı: 6 Mayıs 2024 - 26 Mayıs 2024 (20 gün)

• Bilinmeyen sakatlık: 10 Haziran 2024 - 24 Haziran 2024 (14 gün)(Bu arka kas grubunu tutuyordu)

• Kas yırtığı: 23 Şubat 2024 - 9 Mart 2024 (15 gün)

21/22 Sezonu

• Uyluk sakatlığı: 19 Ağustos 2021 - 5 Eylül 2021 (17 gün)

20/21 Sezonu

• Uyluk gerilmesi: 11 Mayıs 2021 - 28 Mayıs 2021 (17 gün)
Jakobs hazır hale gelmeye çalışıyor, sivasta riske etmeyerek 4lü çakılı savunma oynamalı takım. Haftaya da sahada olur Kaan da takımla çalışmalara başlar.

20 güne da Abdülkerim geri gelir.

Kusura bakmayinda feneri kadrosu geniş diyenlere gülüyorum sadece kağıt üstünde geniş o kadro,aylardır aynı şeyi söylüyorum tadic ve dzekoya bisey olsa görürüm sizin övdugunuz kadroyu, 2si taşıyor kaç aydır

Kusura bakmayinda feneri kadrosu geniş diyenlere gülüyorum sadece kağıt üstünde geniş o kadro,aylardır aynı şeyi söylüyorum tadic ve dzekoya bisey olsa görürüm sizin övdugunuz kadroyu, 2si taşıyor kaç aydır
Bişey olmuyor ama. Bu ceko şaka gibi adam kaç yaşına gelmiş yaptığı işlere bak anasını

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bişey olmuyor ama. Bu ceko şaka gibi adam kaç yaşına gelmiş yaptığı işlere bak anasını

Herzaman öyleydi esas ceko değil 1.tasiyan adam tadic onun dışında sahaya akıl koyan yok sonra ise dzeko geliyor adamlar 40 yasinda ama tek maç kacirmadilar bu 2si olmasa fener tezegi avuclar aylardır söylüyorum diğer oyuncularda 1 tane bile sorumluluk alıp akıl koyacak adam yok var diyenle futbol konusulmaz

Bilmem log boyunca genel averajda önde olan lider lig sonunda ilk 2 takimin arasindaki averaja bakılıyor diye biliyorum.
Yok önce ikili averaj bakılıyor. Ama ikinci maçlar oynanmadı o bişeyi değiştirir mi onu bilmiyorum.

Kane dün arka adale grubu çekti herifin kasında yırtılma var 2 haftaya dönecek diyor alman medyası.
Tm kalsa sonsuza kadar sakat

çevrenizde fenerli arkadaşınız fılan varmı ,ne diyorlar bu seneki bu defansif ve kısır oyunları için?

Geri
Üst Alt