- 26 Ocak 2021
- 41.407
- 40.689
- 3.078
Kozlowski onemli adamlarındandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkuyor musun fenerdenFb Oğuz-Tadic-İrfan çıkıyormuş. Korktuğum başıma geldi. Mou doğru 11'i buldu maalesef
İlk 10 dakikada olmayan penaltıyı verirler zaten yine operasyon çocukları.Gol geciktikçe strese girecekler malum bizim maçtan sonra kazanmak zorunda olduklarını biliyorlar erken bir gol bulamazlarsa herşey olabilir tabi hakemin de adam gibi yönetmesi lazım
Her zaman ciddi 1 rakiptir fbKorkuyor musun fenerden
Okan hocaya güvenin yüzde?Her zaman ciddi 1 rakiptir fb
Hani fark atıyorduk lan FeramuzOkan hocaya güvenin yüzde?
Atmıyor muyduk?Hani fark atıyorduk lan Feramuz
Zaten GSmiz de her girdiği pozisyonu yüzdeli sokmasıyla bilinen 1 kulüpAtmıyor muyduk?
Topu kaleye ben mi sokayım?
Güvenin nedir???Zaten GSmiz de her girdiği pozisyonu yüzdeli sokmasıyla bilinen 1 kulüp
Düşük. Aldığı beklerin durumu ortadaGüvenin nedir???
Tadic ile irfan ağır ve temposuz.oguz da kontrataklarda etkili.pek doğru değil gibiFb Oğuz-Tadic-İrfan çıkıyormuş. Korktuğum başıma geldi. Mou doğru 11'i buldu maalesef
Şu ümitsiz duruma düşünce sen dalasım geliyorDüşük. Aldığı beklerin durumu ortada
UzaOranlar bu Maç'ta Eyüpspor'a Çifte Şans diyo ben de 1/2 olan Maç bile çıktıDemiştim bu Maç'ta da aynı şekilde Oranlar bu Maç'ta Gaziantep Fk'ye Çifte Şans diyo ben de 2/0 olan Maç bile çıktı
![]()
Lan hazırlık maçında Oğuz'a salladın o günden sonra herif açıldı. Şimanskili kadrolardan her türlü iyiTadic ile irfan ağır ve temposuz.oguz da kontrataklarda etkili.pek doğru değil gibi