Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.683
- 91.838
- 5.093
Dedikten sonra pür dikkat puan kaybedecekler mi diye izlerken bizBu maça harcayağınız zamanınıza yazık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedikten sonra pür dikkat puan kaybedecekler mi diye izlerken bizBu maça harcayağınız zamanınıza yazık.
Ben hazirlik macinda ne sallayacagim oğuza ya, fb aldığından beri kötülüyorum zaten oğuzu.iki tane beleş gol attı diye mi açıldı?iyi futbolcu ama o kadar onemsenecek biri degilLan hazırlık maçında Oğuz'a salladın o günden sonra herif açıldı. Şimanskili kadrolardan her türlü iyi
Rakipler defansı açarsa normal bize 12 kişi defans yapiyorlarfenerin bize göre iyi yaptığı tek iş şut ve orta konusunda daha iyi olmaları.. Orta derken duran top kastetmiyorum kanat organizasyonunda bizimkilerin 10 denemede atamadığı pası mert hakan bile geçen hafta 2 kez atıp asist yaptı .. Biraz da rotasyonla alakalı heriflerin yedekten soktuğu oyuncuların bile belli bir şut orta kalitesi var bizde maalesef rotasyon çok zayıf kalıyor .. Ziyech gibi adam topu 2 metre kaldiramiyor ..
Antep geçen hafta iyiydi ama bu motivasyonla fener rahat geçer
Sıkışmaz ama yine de gelir penaltı..Fb sıkışırsa penaltı gelir
Okereke showu gorebilir miyizTek umudum Yayaye Ndiaye Yayaye
City bitti sende bittin be kardesVakit harcamaya değmez