SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

Lan hazırlık maçında Oğuz'a salladın o günden sonra herif açıldı. Şimanskili kadrolardan her türlü iyi
Ben hazirlik macinda ne sallayacagim oğuza ya, fb aldığından beri kötülüyorum zaten oğuzu.iki tane beleş gol attı diye mi açıldı?iyi futbolcu ama o kadar onemsenecek biri degil

Son 2 sezondur yaşananlar ortadayken bu maçta puan kaybı olması mümkün değil oldu da Antep şahane bir direnç ortaya koydu direk müdahale bile yokken yine penaltı çalınacak o yüzden izleyip zaman kaybetmeye değmez.

Futbol dışı faktörler 2 senedir olduğu gibi bunları koruyacak isimler değişir, TFF'de biri gelir gider, MHK'de biri gelir gider ama değişmeyecek tek şey kollanmalarını sağlayacak yapıyı bulmaları...

Geçen sezonun sonuna doğru yabancı hakem geldi direk puan farkı açılmaya başladı bu sene yabancı hakem getirmeyeceğiz açıklamasının arkasında bile bunlar vardır çünkü kollanmaları kesildi fark açıldı biz şampiyon olduk.

Karam tayfa için de güzel 1 mizah döner Gaziantep Fk yenilmezse yav :D

Antep'te sakat çok we bayadır oynamayan Ogün oynuyormuş

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Becao, Kostic, Fred, İsmail, İrfan Can, Tadic, Oğuz Aydın, En-Nesyri

Gaziantep FK: Dioudis, Sorescu, Arda, Bruno, Mbakata, Ogün, N'Diaye, Maxim, David, Lungoyi, Kenan Kodro

fenerin bize göre iyi yaptığı tek iş şut ve orta konusunda daha iyi olmaları.. Orta derken duran top kastetmiyorum kanat organizasyonunda bizimkilerin 10 denemede atamadığı pası mert hakan bile geçen hafta 2 kez atıp asist yaptı .. Biraz da rotasyonla alakalı heriflerin yedekten soktuğu oyuncuların bile belli bir şut orta kalitesi var bizde maalesef rotasyon çok zayıf kalıyor .. Ziyech gibi adam topu 2 metre kaldiramiyor ..
Antep geçen hafta iyiydi ama bu motivasyonla fener rahat geçer
Rakipler defansı açarsa normal bize 12 kişi defans yapiyorlar

Bütün sülalenin mal varlığını fb galibiyetine yatırın. Dünya futbol tarihinin en garanti maçı

Fenerbahçe XI: Livakovic, Osayi, Samet, Becao, Kostic, Fred, İsmail, İrfan Can, Tadic, Oğuz Aydın, En-Nesyri.

Gaziantep FK: Dioudis, Sorescu, Arda, Bruno, Mbakata, Ogün, N'Diaye, Maxim, David, Lungoyi, Kenan Kodro.

Geri
Üst Alt