SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

Adamlarda el nesry karşı karşıya kaçırmıyor en azından,bulduklarını atıyorlar ya da hakem sayesinde bulduklarını.fark var

Izlemeyin boşuna. Bu şerefsiz tescilli şikeci pisliklere puan kaybettirmeyecekler. Herkes bunların aleyhine bir karar vermeye çekiniyor, hem saha içinde hem saha dışında. Bu şikeci camiaya kimse dur diyemiyor. Yazık. Türkiye'de futbol izlenilmez hale geldi.

5 6 tane sallarlar adamlarla dalga geciyorduk bide olu nesry ve dzeko yuruyen tadicle filan gol kacirmadan atiyorlar

Atarlar 3-5 tane zora girerse penaltı jokeri devreye girer. Hatta zorluk çıkmasın dıe ilk 10 dakikada verirler penaltıyı

Bişey beklediğim bir maç değil umarım sürpriz olur.

Bir kaç şut atan fb bizin dengimiz değil. Yenince de öyle puan kaybinda da

Adamların ekmeğine yağ sürdük, bomboş bir maç takibe falan gerek yok, istedikleri fırsat ayaklarına geldi, farklı geçerler.

Bakalım o evlatları kaç penaltı atacak

Çok pozisyon veryolar ama yemiyorlar.en azından defansta uyuyan oyunculari yok.baris sagbek sağ kanat beki,yunus da sol kanat beki oynarsa daha çok gol yiyecegiz

Bu mac ve jeke-febe maci superlig de diger maclar konusunda tartisilmali cunku kazandilar bile

Oranlar bu Maç'ta Eyüpspor'a Çifte Şans diyo ben de 1/2 olan Maç bile çıktı :D Demiştim bu Maç'ta da aynı şekilde Oranlar bu Maç'ta Gaziantep Fk'ye Çifte Şans diyo ben de 2/0 olan Maç bile çıktı :D

yap sovunu selcuk hocam. 18 defa su içsin kalecin insallah. gerçi hakem 3.dk da sarısını verir böyle durumda.

fenerin bize göre iyi yaptığı tek iş şut ve orta konusunda daha iyi olmaları.. Orta derken duran top kastetmiyorum kanat organizasyonunda bizimkilerin 10 denemede atamadığı pası mert hakan bile geçen hafta 2 kez atıp asist yaptı .. Biraz da rotasyonla alakalı heriflerin yedekten soktuğu oyuncuların bile belli bir şut orta kalitesi var bizde maalesef rotasyon çok zayıf kalıyor .. Ziyech gibi adam topu 2 metre kaldiramiyor ..
Antep geçen hafta iyiydi ama bu motivasyonla fener rahat geçer

selçuk arda gibi yatırmaz topçuları oyununu oynamaya çalışır 3 yer aRda gibi karı değil

Geri
Üst Alt