SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

İkinci yarı maksimi direk dışarı alması lazım. Fener gol bulamazsa lungoi ve sorescu mat eder feneri

Osayinin elinden penaltıyı yemis itler voleybola gectik herhalde o nasıl penaltı degil lan

genç hakem ayağına bizi doğrayıp feneri kolluyolar bu seneki taktikleri bu takım olarak bir hiçler

Eskiden kullanirdik, gol atan cocugu gorunce aklima geldi heheheheee.
”Fener zenci sever”

daha göztepe macını oynadıkları gun demıstım bu defansif oyunla bunların hakem yardımı almadan 3 puan almaları imkansıza yakın

Antep one gecmeli ve sonrasinda dayanip normal sureyi 2-1 onde tamamlami

Uzatmalara onde girmedikce puan filan alamazlar hakem ne yapar eder fenere maci verir ahanda buraya yaziyorum

Bakti gol olmuyor penalti bakti oda yetmiyor

Antebe kirmiziyi basar ikinci yari hakem faciasina hazir olun o yuzden sinirlerime yazik izlemiyorum

Bu var karışmaması olayını çıkaran da tv cocugu macun haa, beyaz tv de ki programda var fazla karışmamalı demişti zaten tff'yi nasılsın yönetimleri gayet açık

Bunların maçında hakemlerin girdiği şekilleri gördünüz mü? Sürekli açıklama yapıyorlar, boyun eğik.
Bize gelen hakem horoz dövüşü yapacak neredeyse, futbolcuya dikleniyor falan.
Sosyal medyada adamım diye gezen fenomenlere yazıklar olsun.
Baskıyı iliğine kadar hissedecek korkacak bunu sağlayamıyorsanız fenomenim diye gezmeyin boşuna

Şu hakemlere var a filan bak fener maçlarinda. Okadar dikkatli okadar ilgililer ki. Mesela taraftara saat gösterip merak etmeyin zaman geçirsinler filan ben tutuyorum diye gösteriyolar. Var asla sekmez zaten. Yayıncı kuruluş sinek uçsa onu bile anında ekrana getiriyo yeterki fenerin lehine olsun. Nasıl bir düzen lan bu.
Bizim penaltı pozisyonu da 2 dk sonra tek açıdan ekrana geldi dün. Kahpelikte Nirvanaya çıkacaklar bu gidişle

Geri
Üst Alt