SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

Kasarlasmis hakemler gitti simdi de comez tetikciler mi geldi? Dunku ile bugunkuler tesaduf olamaz. Isin ilginci iki hakem grubu da fb lehine calisti.

Ya antep senden gol falan istemedik 1-1'iken. Senin de kafana tukureyim

Kornerden golu atana kadar nerdeyse 1 tane isabetli şutları var ,inanılmaz şanslı bir takim bunlar slavia maçı gibi oldu

Bugün son penaltıya kadar hakeme benzeyen bişey vardı sahada en azından. Dünkü oluşum neydi abi bunları nasıl hakem yapıyorlar anlamıyorum.

Belliydi. Biz önümüze bakalım. sonraki maçı verirsek, psikolojik üstüniük onlara geçer.

Haberimiz olsun.

Sonuc:

Yapragimin kafası olurlar sampiyon
Fikstür 2. yarı aleyhimize dönüyor bu sefer onu atlıyorsunuz. Ajax-Samsun arası felaket kötü fikstür war.

Fbnin ayı, şikeci bülo, paşa, rize gibi piyonları war. Bizde ise efsane görünümlü kestaneler bize çelme takıyor. İşimiz zor bu sezon.

Ya antep senden gol falan istemedik 1-1'iken. Senin de kafana tukureyim
1 1 ken Samet in çok kritik faulü var 2 ye 3 yakalamışlardı Samet indirdi adamı. Çok mantıklı Bi fauldu. Onun dışında Antep çıkmadı ki abi hiç 2 3 kişi gitmeye çalıştılar gidemediler de zaten.

Badou en az 3 defa rakip yari alan da tertemiz top kazandi ama hakem hemen durdurdu atagi kesti

Rezalet gercekten savunma oyuncusu gibi kesti ataklari

Bu oyun’la bjk belki birseyler yapabilir

Bjk da rezalet durum da kulubu koc yönetiyor ama taraftar baskisi belki olumlu yansiyabilir

VAR 'ın olduğu bir maçta Fenerbahçe 'nin rakibinin net 3 penaltısı verilmiyor.

Ama ben inanıyorum bunların kirli oyunları yanına kalmayacak

üstat sol bekin bile yok. kanatta zorlanıyorsun yedekten girecek adam yok.
40 yaşındaki ofansif orta sahanı her maç oynatmak zorunda kalıyorsun.
oyuna girip gidişata etki edecek sadece demirbay ve ziyech var. onların da biri oynamadığı için küstü, diğeri futbolu unuttu.
geri kalanlar kısıtlı dakikalarda kullanılabilecek görev adamları.
bats'ı bunlardan ayırıyorum çünkü oyuna katkı yapacak bir oyuncu değil. bitirmeye odaklı bir adam.

bunlar sene başı işleriydi, ocağa kadar minumun gidip 4-5 adam alacaksın, ya sara ya da torreiraya bişe olsa ligi kapatır gidersin kadroya bak

Ocak ta rotasyon genişlemeli. Şu boş beleş tripkolik adamlardan da çıkmamız laızm. Kulübe güçlenmeyecekse Avrupa yı salsınlar abi. Belki çeyrek oynarız diye ben bunların şampiyon olmasını falan kaldıramam.

iso kartalın fb si bundan kat kat iyi oynuyordu gel gör ki puansal olarak pek fark olmadı, lig o kadar leş ki mou nun defansif futbolu bile iş yapıyor

Avrupa kupaları devam eder iken doğru oyun bu, geçen yıl biz Ocağa kadar top falan oynamadık ligde hatta arttırıyorum Alanya deplasmanından sonra anca 2-3 farklı galibiyetler gelmeye başladı. Hızlı giden atın misali. Biz bu sene hızlı başladık, iç sahada bol gollü iyi oyun galibiyetleri ve skandal anadolu takım puan kayıpları ama Fener sindire sindire geldi. Roller değişmiş gözüküyor, bu sefer sazı eline alacak bir İcardi yok, gol kaçırma makinesi Osimhen var.

Oynadiklari oyun rezalet otesi, hakemlerle ittiriyorlar.

Iso kartal bundan 20 kat falan daha iyi top oynatiyordu, ama bizde sans da yok iste.

Bu oyunla ligin ikinci yarisinda fena patliyacaklar, demedi demeyin.

Surdurebilir oyun degil bu

Nereye öndesin yaw

O maç 3-0 bitmeli diye bas bas bagirdik

2 farkta bi bok yok

1-3 alırlar maalesef arenada

Okan yine sara’yı mertens’i cikarir ziyech kerem’i alır 1-1ken

1-3 olur
Fenerbahçe ne zaman bizi 3-1 yenmiş? Ne bu ödleklik yahu. Geçen yıl garanti diye gördük, şampiyonluk rehavetiyle göte bala kazandılar diye ne bu cesaret

Geri
Üst Alt