Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Puan kaybettirirler mi hiç bu şikecilere? Dün o fırsat verdik bir kere. Yönetim de yönetim değil. Şikeyle gözümüze soka soka şampiyon yapılacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne 1 ay.4 tane ilk 11 oyuncun sakat ve ne zaman dönecekleri belli değil, icardi sezonu kapadı da, diğerleri de en az 1 ay yok, ne yapacaksın ?
Nasıl oluyor o anlatsana biraz dostum.Sivas'ta lider değişir maalesef..
Ne 1 ay.
2 hafta sonra icardi dışında eksik kalmaz.
Ziyech takıma monte edilmeli mutlaka mal gibi atak yapacağına beyniyle oynayan adamlarla skoru almak gerekiyor. Şaban gibi koşunca yorulmak dışında bir kar elde edemiyorsun.
İlerleyen zamanda olabilirtop oynamadan 3 puanı alıyorlar akıbetleri bjk gibi olmalıydı oysa çok ballı camia
Onu yaparken çok pozisyon veriyorlar amaNasıl oynatmıyor bu adamlar topu rakibe verip kontra kovaliyor
Sivas bizi FB bjkyi yener maalesef hepsi ayarlanmış..Nasıl oluyor o anlatsana biraz dostum.
Bizimkiler mallığına yansın.4 isabetli şut 3 gol
Ne denilebilir ki?
Risksiz oynuyorlarOnu yaparken çok pozisyon veriyorlar ama
Bu sene oyun büyüdü. Göz göre göre ittiriyorlar adamları.Koyayım fenere, isterse 10 gol atsınlar. Yine sezonun 2. yarısında olmadık puanlar kaybedecekler. Fener loser, arkadaşlar. Biz kendimiz yarıştan çekilmediğimiz sürece Fener'in bizi geçecek ne oyun gücü ne de psikolojisi var.
10 yıldır şunu öğrenemediniz.
3 sezondur kul hakkı yiyerek mayısa kadar getirdiler amaligde avrupada namağlup takım olduğumuzu unuttunuz galiba bu şikeciler kul hakkı yemeye devam ettikçe bir bok olmaz canınızı sıkmayın
İkili averaj bizde abi? Hem biz neden Sivas a yeniliyoruz.Sivas bizi FB bjkyi yener maalesef hepsi ayarlanmış..
Bu sene oyun büyüdü. Göz göre göre ittiriyorlar adamları.