SL 24/25 H:14 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Aralık

ligte ve avrupada en çok gol atan takımlardan biriyiz çok fazla negatif olmayı gerektirecek bir durum yok
bu dediğin rakamlar tottenham maçından önceydi.

Kasımpaşa maçında 6-7 olacak maçı 3-3 bitirdin.
Rigas maçında 5 olacak maçı 2-2 bitirdin.
AZ deplasmanında son vuruşların düzgün olsa 3-4 olacak maçı 1-1 bitirdin.
Eyüp maçında dünyaları kaçırdın. 28 şut çektin 2-2 maçı bitirdin.

bunlar puan kaybettiklerin. Bir de 6-7 olacak maçları ucu ucuna kurtardığın bir sürü maç var.
Kral çıplak demeyi bilmeliyiz. Biz Galatasaray'ız.

Fenerbahçe bu akşam 4 şut atmış. 3'ü gol olmuş. Kendimizi kandırmayalım.

Antep açıklama yaptı mı? Bize gelince kulüpler darmadağın ettiğimiz maçlarda bile osuruktan sebeplere çemkiriyor

Takmayın kafaya her sene böyele bir gaza gelirler hile hurda ile bir yere kadar getirirler, tarih kererrür eder "Mayıslar bizimdir"

ya benim anlamadigim becaonun celmesinde, futbolcu niye bilincli bi sekilde yatip beklemiyor, eminsen darbeden kalkma arkadas VAR cagirana kadar yat, sonucta haklisin!

ya benim anlamadigim becaonun celmesinde, futbolcu niye bilincli bi sekilde yatip beklemiyor, eminsen darbeden kalkma arkadas VAR cagirana kadar yat, sonucta haklisin!
Bekledi aslında. Kalkmadı yerden yanlış görmediysem. Ben fb kontraya çıktığında geride 2 Antep oyuncusu gördüm yerde, biri İsmail'den darbe alıp düştü, ama Arda niye yerde diye merak ettim, kimse oralı dahi olmadı. Pozisyon ekrana getirilmedi. Belki de itiraz etti, hakeme söyledi ama gösterilmedi.

Orda yayıncı kuruluş gidip İsmail'in müdahaleye kitlendi, ne Arda'nın formayı çıkarmayı, ne çelmeyi inceleyen olmadı.

Dün de bize atılan ilk goldeki gibi faul olan müdahaleyi incelemeyip alakasız 2 pozisyon verilmişti ekrana yayıncı kuruluştan.

Bekledi aslında. Kalkmadı yerden yanlış görmediysem. Ben fb kontraya çıktığında geride 2 Antep oyuncusu gördüm yerde, biri İsmail'den darbe alıp düştü, ama Arda niye yerde diye merak ettim, kimse oralı dahi olmadı. Pozisyon ekrana getirilmedi. Belki de itiraz etti, hakeme söyledi ama gösterilmedi.

Orda yayıncı kuruluş gidip İsmail'in müdahaleye kitlendi, ne Arda'nın formayı çıkarmayı, ne çelmeyi inceleyen olmadı.

Dün de bize atılan ilk goldeki gibi faul olan müdahaleyi incelemeyip alakasız 2 pozisyon verilmişti ekrana yayıncı kuruluştan.
Becaonun pozisyon ve İsmailin pozisyon aynı kornerde mi oldu

Konuscak yoneticimiz yokki
Acunu goruyormusun adam haklida olsa haksizda olsa konusuyor saldiriyor
Salliyor gozdagi veriyor bizim klube neden boyle bir yonetici almiyorlar anlamiyorum

Her mac sonunda cikip bagiracak hakli haksiz farketmez bagiran cagiran kazaniyor

Ilerleyen haftalarda daha cok dogranacagiz

Yattı zaten. Oralı bile olmadılar ki. Ayrıca yayıncı kuruluş ekrana getirmiyo fb aleyhine bizim lehimize olan pozisyonları. Koç ile bu Arapların bazı ortak işleri var.. Hesap et işte nelerle uğraşıyoruz

Son düzenleme:
Konuscak yoneticimiz yokki
Acunu goruyormusun adam haklida olsa haksizda olsa konusuyor saldiriyor
Salliyor gozdagi veriyor bizim klube neden boyle bir yonetici almiyorlar anlamiyorum

Her mac sonunda cikip bagiracak hakli haksiz farketmez bagiran cagiran kazaniyor

Ilerleyen haftalarda daha cok dogranacagiz
Daha fazla sövmiyeyim diye hiç bakmadım twittera ,ne demiş bu soytarı bizle ilgili

Var çalışmıyor üstelik yayıncı kurulusta fener alehine pozisyonların tekrarıni göstermiyor. Her yerde adamları var.

Yahu beyler varını marını, hakemini, pozisyonunu konuşmayı bırakın Allah aşkına. Sanki hala her şey normal akışında devam ediyor da bu hata nasıl yapılıyor, hakem bunu nasıl görmüyor filan diyorsunuz. Adamlar suratımıza pişkince sırıtarak, bütün kamuoyu denen ahlaksız çoğunluğu kendi arkalarına katarak, kral çıplak diyebilecek tek bir onurlu adam bırakmadan absürt, beyaza kara, günaha sevap denilen irrasyonel şeytani bir futbol iklimi yarattılar ve şimdi meyvelerini topluyorlar. Adamlar kafalara vura vura YALANI GERÇEK YAPTILAR, biz bile burda spesifik tekil çerçöp olaylarla uğraşıp oyalanmaktan başka bir şey yapamıyoruz.

Yattı zaten. Oralı bile olmadılar ki. Ayrıca yayıncı kuruluş ekrana getirmiyo fb aleyhine bizim lehimize olan pozisyonları. Koç ile bu Arapların bazı ortak işleri var.. Hesap et işte nelerle uğraşıyoruz
ozaman asil suclu TFF degil yayinci kurulus, ozaman yayinciya karsi birseyler yapmaliyiz. gerekirse beine karsi kulübümüz aciklama yapsin. zaten bazi celiskiler var. örnegin bizim lehimize bir pozisyonu defalarca gösterip aslinda yanlis kararmis gibi gözümüze sokuyorlar. ayrica misal lehimize bir hakli foul veya bir kartlik müdahelede okadar hizli tekrarini veriyorlarki anlayamiyorsun. fbde böyle olaylar resmen slow motion oynatiliyor. demek asil suclu yayinci kurulus bein.

2 net , 3. Sü olabilecek penaltıları verilmemiş antepin. Fenerin son golu net faul. Hala acur pisligi çıkıp açıklama yapıyor. Çulsuz ibrahim osmanogluna sağlam rüşvet vermis ali koç belli. Bu sene ligi verirsek hakemler ve tff ile verecez.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt