Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sivas maçı kırılma maçı olur zaten. Olası puan kaybi ts maçını bile ateşe atar. Erkenden öne geçip fişi cekmeliyizOrası öyle ama hiç umulmadık iç saha maçlarında puan verip rakibi istahlandiriyoruz haftaya siyasi yenemezsek liderliği verebiliriz yani 2 tane zorlu deplasmanı almamız lazim
Osimhen karşı karşıya yerden koseye vurursa gol.beklerse veya yavaş vurursa atamiyoBarisin golü ekstraydi zordu. Kolayi kacirdi zoru atti. Her sene ayni terane. Tek korkutan nokta osimhenin bitiricilik ciddi sorun
evetYahu haldır haldır tüm takım ileriye çıkıyor tabiki pozisyona gireceğiz.Çok fazla git gelli maç oluyor.Heleki son dakikalar tam çorba yapıyor takımı.
Bu oyun tek taraflı bir oyun değil.
Golde yememen lazım
Kısacası Reis iyi oyun oynamıyorız.Bu kadar basit.
Bundan ben de korkmaya başladım her maç böyle kaçırırsak stress yapmaya başlıcazBarisin golü ekstraydi zordu. Kolayi kacirdi zoru atti. Her sene ayni terane. Tek korkutan nokta osimhenin bitiricilik ciddi sorun
Yerden köşeye vurdu direkte patladi. Golculugu sıkıntı. Bizi icardi taşıdı gecen sene. Girdigi 3 netten 2sini atiyordu. Her mac osimhene 5 net pozisyon verip 1 tane atmasiyla maçı koparamayizOsimhen karşı karşıya yerden koseye vurursa gol.beklerse veya yavaş vurursa atamiyo
Ilk gol acikcasi halil rastgele orta yapti ordan orta yapmasi mantiksizdi ikinci golDavinson gerçekten korkunçtu bu maçta ama Muslera 'nın bunu sürekli hale getiriyor olması sıkıntı. Young Boys maçı neyse denildi, Tottenham maçında Kulusevski atamadı bişey denilmedi, Az maçı Nelsson 'a suç bulundu ee ne yapıcaz bu maçta da Abdülkerim 'e Metehan 'a filan kızarız yediğimiz gollerde böyle böyle devam ederiz herhalde
Şu maçta Muslera 'ya gelene kadar diyemeyiz renktaşım, rakip kalecinin 12 kurtarış yaptığı maçta kalemize gelen 3 şuttan 2 tanesi gol oluyorsa bir zahmet Muslera 'da eleştirilir
Aynen bende eyvah dedim orada ,sonrada penaltiyi vermeyip kendince eşitlediHakem hakem deniyor da davinsonun yerdeki tekmeye direk kırmızı verseler kim ne diyecekti veya 2. Sarıyı verse..
Bizim de penaltıyı yediler iste
Aynen işte gerçek bu ,haftalardır söylüyoruz barış ve yunus bek oyuncusu değil, çocukları bej oynattığı günden beri hücum anlamında 2side bittiHoca barış ve yunustan imkansız işler istiyor, yav barışın yaptığı iş kolay mı ? Çok gol yiyiyoruz
maç başından beri atılmak için uğraştı ama hakem de atmamakta inat edince maçı bitirmeyi başardı davinson.Hakem hakem deniyor da davinsonun yerdeki tekmeye direk kırmızı verseler kim ne diyecekti veya 2. Sarıyı verse..
Bizim de penaltıyı yediler iste
++Konu ile alakasız ama fb lehine verilmeyen kart ve penaltıları paylaşan twitter sayfası var mıdır?
sivas maçı öncesi burada puan bırakmak iyi olmadı bence. 5 puanlık fark varken potansiyel kayıpları o tip deplasmanlara saklamak lazımdı.Olumlu yönden bakalım o kadar kaçırıp üstüne yenilebilirdik son dakikalarda fırsatta yakaladılar bunu demeyi sevmiyorum ama bazen 1 puan bile değerli oluyor.