Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.618
- 7.166
- 913
mobil uygulama çalışmıyor. tarayicidan foruma girmek zulümEwet ? Maç var kimse yok . Bomba ihbarı fln mı yapıldı acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mobil uygulama çalışmıyor. tarayicidan foruma girmek zulümEwet ? Maç var kimse yok . Bomba ihbarı fln mı yapıldı acaba ?
mobil uygulama çalışmıyor. tarayicidan foruma girmek zulüm
Bu kadro mantıklı o yüzden çıkmaz bu kadroylaMuslera
Metehan Sanchez Apokerim Jelert
Torreira Sara
Sallai Ziyech Yunus
Osi
Muhtemel 11
Hayatim boyunca hiç uygulamadan girmedim hep tarayıcıdan giriyorum o kadar fark ediyor mu kimobil uygulama çalışmıyor. tarayicidan foruma girmek zulüm
Bende uygulamayi indirip rahat bulmamıştım tarayıcı daha iyi gelmiştiHayatim boyunca hiç uygulamadan girmedim hep tarayıcıdan giriyorum o kadar fark ediyor mu ki
kim takar uygulamayı yaw tapatalk çalışmıyor asıl. Hem iphone hemde android tel ile giriyorum tarayıcıdan ikiside rezalet deneyim tapatalk yerini tutmaz. Pc'yi açarsak bakıyoruz işte foruma bu şartlarda.Bende uygulamayi indirip rahat bulmamıştım tarayıcı daha iyi gelmişti
Tapatalk'ı bilmiyorum onu hiç denemedim.kim takar uygulamayı yaw tapatalk çalışmıyor asıl. Hem iphone hemde android tel ile giriyorum tarayıcıdan ikiside rezalet deneyim tapatalk yerini tutmaz. Pc'yi açarsak bakıyoruz işte foruma bu şartlarda.